(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijäksi Schenkerin varastoon
Schenker Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään Helsingin Oulunkylässä reippaissa varastotehtävissä päivävuorossa?

Etsimme nyt Helsingin Oulunkylän Schenkerin varastoon ahkeria ja reippaita varastotyöntekijöitä kesäksi. Työn kesto on aluksi elokuun loppuun saakka, mutta jatko myös tämän jälkeen on mahdollista. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 06-18.30 välillä, joten illat sinulla on vapaana omille harrastuksillesi! Työnkuvasi koostuu pääsääntöisesti asiakkaiden tilauksien keräilystä keräilytrukkia käyttäen. Myös muut työtehtävät kuten hyllytys ja tavaroiden vastaanotto sisältyvät tarvittaessa työnkuvaasi. Edellytämme aikaisempaa työkokemusta varastolta.

Kenelle tällainen tehtävä sitten sopii? Sinulle, joka omaat erinomaisen asenteen työtä kohtaan ja aikaisempaa kokemusta varastotyöstä! Toivomme sinulta halua hoitaa asiat omatoimisesti ja tunnollisesti. Työssä pärjäämisen kannalta myös tarkkuus on tässä tehtävässä aidosti tärkeää.

Miksi hakea tähän tehtävään? Tässäpä muutama asia jonka takia juuri sinun kannattaa hakea!

• Työpaikalla sinun ympärillä ovat huippu kollegat jotka auttavat sinua arjen tekemisessä.

• Työstä maksetaan AKT Terminaalitoiminnan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

• Työtä tehdään arkisin päiväpainoitteisessa työssä klo 06-18.30 välillä.

• Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen elokuun loppuun saakka.

• Työhön järjestetään kattava perehdytys.

Työt alkavat mahdollisimman pian ja paikkoja tähän tehtävään on useampi. Paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttäessä, joten mikäli kiinnostuit, niin hae tehtävään välittömästi ja yksi paikoista voi hyvinkin olla sinun!