Kesätyöntekijäksi Pirkanmaan Osuuskauppaan (18 vuotta täyttäneet)
PIRKANMAAN OSUUSKAUPPA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Primary location:

TAMPERE

Haluaisitko kerätä arvokasta työkokemusta ja kokea unohtumattomia hetkiä tulevan kesän aikana erilaisia mahdollisuuksia tarjoavan luotettavan työnantajan riveissä 

 

Haemme nyt eri puolille Pirkanmaata innokkaita ja oppimishaluisia  

  

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ  

  

määräaikaisiin (15–30 h/vko) työsuhteisiin osaksi loisteliaita työyhteisöjämme. Tarjoamme monenlaisia mielenkiintoisia tehtäviä ja haemme uusia työkavereita vakituisen henkilökuntamme rinnalle seuraaviin pesteihin: 

 • Myyjä
 • Ravintola- ja liikennemyymälätyöntekijä
 • Tarjoilija
 • Kokki

Tarvitsemme tekijöitä myös erityisaloille. Oletko sinä joku heistä? 

 • S-Pankin palvelumyyjä
 • Floristi
 • Parturi-kampaaja
 • Kosmetologi

Monenlaisia töitä monenlaisille ihmisille. Taustallasi, iälläsi tai kokemuksellasi ei ole suurta merkitystä, koska haemme työkavereiksi ihan tavallisia ihmisiä. Me täällä huolehdimme siitä, että työ- ja vapaa-aikasi pysyy tasapainossa ja saat nauttia myös aurinkoisista kesäpäivistä 

  

Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti kesäkuun alusta elo- tai syyskuun loppuun. Osa työsuhteista voi alkaa sopimuksen mukaan jo aiemmin kevään aikana. Oletko kenties viettämässä välivuotta? Sinulla on mahdollisuus jatkaa meillä vielä kesän jälkeenkin vaikkapa välivuoden ajan, jolloin pystyt miettimään tulevaisuuden suunnitelmia työnteon ohessa.  

 

Tutustu kesärekrytointiimme, työnkuviimme ja meihin työnantajana tarkemmin osoitteessa www.pokrekry.fi! 

   

Toivomme sinulta:  

 • asennetta ja aitoa halua tehdä asiakaspalvelutyötä
 • heittäytymiskykyä ja ketteryyttä kehittyä
 • intoa tehdä vaihtelevaa vuorotyötä - myös juhlapyhinä.

Tavoitteenamme on, että löydämme hyviä tyyppejä, joille voimme tarjota töitä myös jatkossa. Katsomme siis halukkuutesi jatkaa töissä kesän jälkeen eduksesi!  

   

Tarjoamme sinulle:  

 • innostavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan
 • vastuullisen ja tunnetun työnantajan, jonka tekemisen keskiössä olet sinä
 • muuttuvia työtilanteita, joissa kartutat arvokasta kokemusta ja osaamista

Henkilökuntaetuina tarjoamme sinulle mm.  -25 % alennuksen S-ryhmän ravintoloiden ruoista ja juomista sekä edullisia leffalippuja. Nämä eivät ole suinkaan ainoita etujamme tärkeälle henkilöstöllemme. Muut edut monenlaisiin mieltymyksiin löydät täältä. 

  

Lupaamme olla sinulle työnantaja, joka toimii vastuullisesti Pirkanmaan alueen ja ihmisten hyväksi. Kehitämme toimintaamme yhdessä henkilökuntamme kanssa. Sinäkin saat olla mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta työpaikkaa.  Meidät on palkittu vuodesta 2016 lähtien Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksella.

 

Palkkauksemme on Kaupan tai MaRan työehtosopimuksen mukainen riippuen tehtävästä. Palkkasi määräytyy aiemman kokemuksen ja koulutuksen mukaan.   

  

Jotta pystymme huomioimaan aiemman työkokemuksesi mahdollisessa palkkauksessa ja oikean palkkaluokan valinnassa, kirjaathan työhistoriasi tarkasti jo työhakemukseesi. Hakemuslomakkeella kysymme muita tarkentavia kysymyksiä esimerkiksi työskentelyn aloitus- ja päättämisajankohdista ja sinua kiinnostavista toimipaikoista. Tutustuthan siis ennakkoon tehtävänkuviin ja meihin työnantajana (www.pokrekry.fi) sekä varaat aikaa hakemuksen täyttämiseen

  

Odotamme jo hakemustasi, täytäthän sen viimeistään sunnuntaina 13.2.2022!

 

Lähetämme kaikille haastatteluihin valitsemillemme tarkemman ohjeistuksen sähköpostitse, viimeistään hakuajan päätyttyä. Tahtotilamme on järjestää helmi-maaliskuussa seuraavat haastattelutapahtumat. Haluamme tarjota kaikille kesätyöstä kiinnostuneille haastattelumahdollisuuden. Pidätämme oikeudet haastattelu- ja aikataulumuutoksiin.  

  

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä kumppanimme Eezyn kanssa. www.eezy.fi  

Jos sinulla herää kysyttävää rekrytointiin liittyen, ota yhteyttä: pokrekry@eezy.fi  

 

Kesärekrytointiimme, työnkuviimme ja meihin työnantajana voit tutustua tarkemmin osoitteesta www.pokrekry.fi  

Ravintola-alan ja ruoan valmistuksen opiskelijoilta vaadimme 16 vuoden ikää.

  

Mahdollisuutemme työllistää 14-17 -vuotiaita Tutustu työelämään ja tienaa -kesäharjoitteluohjelmaan tarkentuu myöhemmin keväällä. Viestimme asiasta nettisivuillamme.  

 

Pirkanmaan Osuuskauppa tarkoittaa ruokaa, palveluita ja loistavia asiakaskokemuksia. Meidät omistaa 207 000 asiakasomistajaa. Osuuskauppana tavoitteemme on luoda asiakkaillemme helpompia hetkiä ja lisätä hyvinvointia. Annamme toimintamme hyödyn asiakasomistajille edullisimpina hintoina, palkitsemisena ja vastuullisesti rakennetuilla, laadukkailla palveluilla yli sadassa liikepaikassa ja verkossa 3 000 työntekijän voimin.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot