(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijäksi nosturiautomaatioon -ohjelma (useita paikkoja)
Konecranes Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Kiinnostaako kesätyöt sähkö- ja automaatiotehtävissä? Voisitko kuvitella tulevaisuudessa työskenteleväsi kansainvälisessä, alansa johtavassa yrityksessä erilaisissa nosturiautomaatioon liittyvissä tehtävissä? Hae mukaan kesätyöntekijäksi nosturiautomaatioon -ohjelmaamme ja ala rakentaa tulevaisuuden uraasi jo tänä kesänä!

Mistä ohjelmassa on kyse?
Konecranes tarjoaa mahdollisuuden osallistua kesätyöntekijöille suunnattuun kolme kesää kestävään ohjelmaan, jossa tutustutaan nostureiden sähkökomponenttien asennukseen, testaukseen ja ohjelmointiin. Ohjelma perehdyttää osallistujan kattavasti automaation erityisosaajaksi käytännön työn kautta.

Ohjelman perusrakenne on seuraava:

  • Kesä 1: Työskentelet sähkölaitetehtaalla ja tutustut nostureiden sähkökomponentteihin. Opit komponenttien asennuksen kojelevyille, johdotuksen sekä tutustut käyttämiimme tuotannonohjaussovelluksiin.
  • Kesä 2: Vastaat asennettujen sähkökomponenttien testauksesta koeajossa projektikohtaisten sähkökuvien mukaan. Opit lukemaan sähkökuvia, saat kokemusta vianhausta sekä komponenttien, kuten sähkökäyttöjen, parametroinnista.
  • Kesä 3: Työskentelet automaatio-osastolla nosturiautomaation parissa erilaisissa suunnittelutehtävissä. Opit käyttämään suunnitteluohjelmistoja, joiden avulla toteutamme projektikohtaiset automaatiotoiminnat.


Arvio henkilömääristä, jotka voimme ottaa harjoitteluun kesän ajaksi:
Kesä 1: 7-15
Kesä 2: 5-10
Kesä 3: 3-6

Ensimmäisenä ja toisena kesänä työskentelypaikka on Hyvinkää tai Hämeenlinna, kolmantena kesänä työskentelypaikka on Hyvinkää. Kesätyön pituus on yleensä noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin. Ohjelmaan sitoudutaan aina kesäksi kerrallaan.

Miksi meille?
Tarjolla on ohjelma, jonka kautta kerrytät opintoja tukevaa kesäharjoittelukokemusta kansainvälisessä yrityksessä. Pääset kehittämään taitojasi eri osa-alueilla ja rakennat sitä kautta erinomaisen pohjan tulevaisuuden uralle. Moni harjoittelijamme on myös saanut lopputyöpaikan sekä löytänyt ensimmäisen opiskelujen jälkeisen työpaikan meiltä. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!

Mitä odotamme sinulta?
Haemme pääsääntöisesti automaatio-, sähkö- ja tietotekniikan yliopisto/AMK-opiskelijoita sähköautomaatiokoulutuksella. Sopivien opintojen lisäksi odotamme, että sinulta löytyy kiinnostusta automaatioon ja ohjelmointiin ja olet valmis kehittämään itseäsi tällä alueella. Tehtävissä tarvitset sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa (suullinen ja kirjallinen).

Kiinnostuitko?  
Mikäli kiinnostuit, esittele meille rohkeasti itsesi jättämällä CV ja lyhyen hakukirjeen oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja olemme yhteydessä potentiaalisiin hakijoihin.
 
Lisätietoja tehtävistä antavat:
Kesä 1 (kokoonpano): Jani-Pekka Katisko, jani-pekka.katisko(at)konecranes.com p. 0406681933 (puhelinajat ke klo 8:30 – 9:30 ja to klo 14-15)
Kesä 2 (koeajo): Jouko Wiklund, jouko.wiklund(at)konecranes.com, p. 040-836 6379  (puhelinajat ke klo 8:30 – 9:30 ja to klo 14-15)
Kesä 3 (automaatio): Tommi Turku, tommi.turku(at)konecranes.com, p. 040-486 7173.
 
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 toimipistettä 50 maassa. Lue lisää meistä ja kesätöistämme osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo !