(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijäksi muotituotteiden käsittelyyn
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2018

Viihdytkö vaatteiden ja asusteiden parissa? Kiinnostaako sinua työskentely myyntikunnostustehtävien parissa?

Etsimme muotituotteidenkäsittelijöitä kesätöihin asiakkaamme suureen logistiikkakeskukseen 2-vuorotyöhön Keravalle hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Töitä tehdään viihtyisässä työympäristössä, mukavien työkavereiden kanssa arkisin klo 06 - 22 välisinä aikoina vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroissa. Työtehtävät pitävät sisällään vaatteiden ja erilaisten käyttötavaroiden lajittelua, hinnoittelua, hälyttimien asennusta, henkarointia ja pakkausta. Työ soveltuu hyvin naisille ja miehille.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tekemään itsenäistä työtä viihtyisässä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työt alkavat joustavalla aikataululla touko- kesäkuun aikana. Työsuhde on määräaikainen elokuun loppuun asti, mutta hyvin työssä menestyvällä henkilöllä voi olla mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työhön. Myös lyhyempien työsuhteiden sopiminen on mahdollista.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään muotituotteiden parissa huoneenlämpimässä logistiikkakeskuksessa, jätä hakemuksesi nopeasti. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä!