(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÄKSI METSÄ GROUPIIN!
METSÄ GROUP

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Metsä Group tarjoaa kiinnostavia kesätöitä tuotannon ja metsäpalveluiden lisäksi monissa muissa toiminnoissa:

  • asiakaspalvelu (Espoo, Lohja, Mänttä, Äänekoski)
  • energiatehokkuus (Espoo)
  • hankinta ja logistiikka (Espoo, Äänekoski, Gdansk - Puola)
  • myynti ja markkinointi (Espoo, Joutseno, Rauma)
  • palkkahallinto (Jyväskylä)
  • taloushallinto (Mänttä)
  • tietohallinto (Espoo, Joutseno, Kemi, Rauma, Äänekoski)
  • tutkimus ja kehitys (Äänekoski)
  • tuoteturvallisuus ja kestävä kehitys (Espoo)
  • viestintä (Espoo)

Tuotannon ja metsäpalveluiden kesätyöhaut löydät Metsä Groupin verkkosivujen avoimista työpaikoista.

Kesätyö Metsä Groupin pääkonttorilla ja muissa yksiköissä antaa kattavan yleiskuvan konsernin toimialasta sekä mahdollisuuden syventyä tietyn liiketoiminnan tai konsernitoiminnon tehtäviin.

Millainen kesätyö sinua odottaa?

Tehtäväkenttäsi Metsä Groupin toimihenkilötehtävissä on laaja ja monipuolinen. Työtehtävät vaihtelevat rutiininomaisista ja avustavista töistä vastuullisempiin kokonaisuuksiin, projekteihin ja omatoimiseen kehittämiseen, omasta kokemuksestasi ja kehittymishalustasi riippuen. Kesätyöjakso toimihenkilötehtävissä on mahdollisuus näyttää omaa osaamista – hyvin tehty työ huomataan!

Kesätyön kautta pääset tutustumaan oman opiskelualasi työtehtäviin käytännössä ja kokemaan, millaisissa tehtävissä voisit itse tulevaisuudessa työskennellä.

Katso videolta, mitä kaikkea viime vuosina toimihenkilötehtäviä hoitaneet kesätyöntekijämme ovat päässeet tekemään!

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta luotettavuutta, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja reipasta otetta työntekoon. Arvostamme kykyä itsenäiseen työntekoon sekä halua oppia ja kehittyä työssä. Toimihenkilötehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta, useimmissa tehtävissä myös hyvää englannin kielen taitoa.

Miksi Metsä?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Jos uskot uudistumiseen ja haluat edistää fossiilittomien materiaalien maailmanvalloitusta, olet tulossa oikeaan paikkaan. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi matkalla oman alasi huippuosaajaksi!

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kesätyöhaku ja tehtäväalueet on kuvattu tarkemmin verkkosivullamme. Jokaisen tehtäväalueen kohdalla näkyy, missä liiketoiminnoissa ja millä paikkakunnilla kyseinen tehtävä on tarjolla. Lisäksi löydät yhteystiedot yksiköihimme, joista voit tehdä tarkempia tiedusteluja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Kesätyöntekijöiden kokemuksiin aiemmilta kesiltä pääset tutustumaan Instagramissa hashtagilla #KesäMetsässä.

Hae kesäksi Metsään!

Täytä hakemus viimeistään perjantaina 28.2.2020 ja liitä mukaan ansioluettelosi. Merkitse hakulomakkeelle ne tehtäväalueet, joista olet eniten kiinnostunut sekä toivomasi kesätyöpaikkakunnat.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa tehdä mahdollisimman pian. Tsemppiä hakuun!