(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijäksi DNAlle Helsinkiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Haemme nyt aurinkoisia kesätyöntekijöitä asiakaspalveluumme Helsinkiin!

Asiakaspalvelumme rikkautta ovat erilaiset ihmiset. DNA:lla erilaiset ajattelutavat ovat vahvuus ja tiimissä saa olla oma itsensä. Yhteistä meille on arvojemme mukainen toiminta: mutkattomuus, rohkeus ja nopeus.

Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Asiakkaille tämä tarkoittaa, että kuuntelemme aidosti ja meillä palvelu pelaa.

Menestyäksesi tehtävässä

Haemme nyt kymmeniä kesätyöntekijöitä, joilla on aurinkoinen palveluasenne sateellakin. Positiivisen asenteen lisäksi odotamme myyntihenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia helposti uutta. Toivomme palveluneuvojiltamme avoimuutta ja reippautta, etsimme hyviä tyyppejä, jotka motivoituvat tavoitteiden saavuttamisesta.

Palvelet asiakkaitamme puhelimitse sekä sähköpostilla. Puhut ja kirjoitat selkeästi ja löydät kullekin asiakkaallemme oikeat ratkaisut sekä sopivimmat palvelut ja tuotteet. Edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa ja eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

Me DNA:lla tarjoamme sinulle

DNA:lla saat työskennellä itsenäisesti, mutta tukenasi on osaavat tiimiläiset. Omalla aktiivisuudella ja onnistumisella voit kasvattaa omaa ansiotasi. Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 7.45 - 21.15. Pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat arkisin 7.45 - 18.30 ja lauantaisin klo 8.45 - 16.45 väliselle ajalle.

Tarjoamme valituille kattavan koulutuksen, sekä työskentelyn DNA:n upeissa nykyaikaisissa toimistoissa. Koulutuksemme starttaavat useamapana ajankohtana keväällä ja haastattelussa voidaan jutella myös siitä, että mihin asti voisit olla töissä.

Jätäthän hakemuksesi pian

Jos etenet prosessissa, lähetämme sinulle videohaastattelulinkin sähköpostiisi, johon toivomme sinulta vastausta mahdollisimman pian. Haastattelemme tehtävään sopivia henkilöitä jo hakuaikana, joten varmista paikkasi nuorekkaassa huipputiimissä ja hae DNAlaiseksi jo tänään.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, voit olla yhteydessä rekrytoinnista vastaavaan Meiju Ilanderiin arkisin toimistoaikoina. Meijun tavoitat numerosta 0505056687.

Katso TÄSTÄ mitä tulevat työkaverisi kertovat DNA:sta.