(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijäksi DNAlle Helsinkiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Haemme nyt Aurinkoisia kesätyöntekijöitä asiakaspalveluumme Helsinkiin

Asiakaspalvelumme rikkautta ovat erilaiset ihmiset. DNA:lla erilaiset ajattelutavat ovat vahvuus ja tiimissä saa olla oma itsensä. Yhteistä meille on arvojemme mukainen toiminta: mutkattomuus, rohkeus ja nopeus.

Haluamme tehdä asiakkaidemme arjesta inspiroivampaa, tuottavampaa ja viihdyttävämpää. Asiakkaille tämä tarkoittaa, että kuuntelemme aidosti ja meillä palvelu pelaa.

Haemme nyt kymmeniä kesätyöntekijöitä, joilla on aurinkoinen palveluasenne sateellakin. Positiivisen asenteen lisäksi odotamme myyntihenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä sekä tietoteknisiä taitoja ja kykyä oppia helposti uutta. Toivomme palveluneuvojiltamme avoimuutta ja reippautta, etsimme hyviä tyyppejä, jotka motivoituvat tavoitteiden saavuttamisesta.

Palvelet asiakkaitamme puhelimitse, sähköpostilla ja chatin kautta. Puhut ja kirjoitat selkeästi ja löydät kullekin asiakkaallemme oikeat ratkaisut sekä sopivimmat palvelut ja tuotteet. Edellytämme suomen ja englannin kielen taitoa ja eduksi katsomme ruotsin kielen taidon.

DNA:lla saat työskennellä itsenäisesti, mutta tukenasi on osaavat tiimiläiset. Omalla aktiivisuudella ja onnistumisella voit kasvattaa omaa ansiotasi. Perheystävällisenä työpaikkana huomioimme myös elämäntilanteesi, meillä voit tehdä kokoaikaista vuorotyötä tai osa-aikaista työtä. Työvuorot sijoittuvat maanantaista lauantaihin klo 7.45 - 21.15. Pääsääntöisesti työvuorot sijoittuvat arkisin 7.45 - 18.30 ja lauantaisin klo 8.45 - 16.45 väliselle ajalle.

Tarjoamme valituille kattavan koulutuksen, sekä työskentelyn DNA:n upeissa nykyaikaisissa toimistoissa. Ensimmäiset koulutukset alkavat huhtikuussa, seuraavat toukokuussa ja viimeinen koulutus kesäkuun alussa. Haastattelussa voidaan jutella myös siitä, että mihin asti voisit olla töissä.

Haastattelemme tehtävään sopivia henkilöitä jo hakuaikana, joten varmista paikkasi nuorekkaassa huipputiimissä ja hae DNAlaiseksi jo tänään.

Katso, TÄSTÄ mitä tulevat työkaverisi kertovat DNA:sta.