(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijäksi Danfossille
Vacon OYj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Kiinnostaisiko sinua työskennellä ensi kesänä yrityksessä, jossa energian säästämiseen suhtaudutaan tosissaan? Etsimme nyt Danfossin Vaasaan tuotantotiimiin innokkaita ja oppimishaluisia kesätyöntekijöitä taajuusmuuttajien kokoonpanotehtäviin. Hakuaika kestää helmikuun loppuun asti.

Työssä rakennetaan moderneja laitteita siistissä työympäristössä ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Kesätyö tarjoaa tekijälleen vaihtelevia ja kiinnostavia tehtäviä huipputekniikan parissa sekä nuorekkaan ja innostavan työtiimin.

Työ soveltuu hyvin esimerkiksi tekniikan alaa opiskelevalle, mutta tekniikan alan koulutustausta ei ole välttämättömyys tätä tehtävää ajatellen. Tärkeimmät ominaisuutesi työntekijänä ovat hyvä asenne, halu oppia uutta sekä oma-aloitteisuus.

Työ on 2-vuorotyötä, joten siihen odotamme sinulta valmiutta. Kesätyötehtäviä on Danfossilla useita ja kesätyön ajankohta sovitaan esimiehen kanssa.

Kuulostaako sopivalta jutulta juuri sinulle? Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo tammikuussa ja ensimmäiset työntekijävalinnat tehdään jo talven aikana. Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen itsenäisesti tehtävällä videohaastattelulla, johon voit vastata jo hakemusta jättäessäsi.

Voit tutustua kokoonpanijan työhön ja Danfossin tuotantoon tästä videosta: https://youtu.be/YLUBKG2I4v4

Tahdotko tietää lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama numerosta 050 597 4102, arkisin klo 8-16.