(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijäksi Danfossille!
Danfoss

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2018

Kiinnostaisiko sinua työskennellä kesä yrityksessä, jossa energian säästämiseen suhtaudutaan tosissaan? Etsimme nyt Danfossin tiimiin Vaasaan innokkaita ja oppimishaluisia kesätyöntekijöitä taajuusmuuttajien kokoonpanotehtäviin!

Työssä rakennetaan moderneja laitteita siistissä työympäristössä ammattitaitoisten työkavereiden kanssa. Kesätyö tarjoaa tekijälleen vaihtelevia ja kiinnostavia tehtäviä huipputekniikan parissa sekä nuorekkaan ja innostavan työtiimin. Osaamisen karttuessa on myös mahdollisuus edetä haastavampiin tehtäviin.

Jos sinulla on takanasi teknisiä opintoja esimerkiksi sähköalalta, pääset työssä mainiosti alkuun. Valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla vaan sinut perehdytetään tehtävään. Tärkeimmät ominaisuutesi työntekijänä ovat hyvä asenne ja oma-aloitteisuus.

Työ on 2-vuorotyötä, joten siihen odotamme sinulta valmiutta. Kesätyötehtäviä on Danfossilla useita ja kesätyön ajankohta sovitaan esimiehen kanssa.

Kuulostaako sopivalta jutulta juuri sinulle? Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut jo tammikuussa ja ensimmäiset työntekijävalinnat tehdään nopeasti. Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen itsenäisesti tehtävällä videohaastattelulla, voit vastata yhteen kysymykseen jo hakemusta jättäessäsi.

Tahdotko tietää lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Korpela 0504648493, arkisin klo 8-16.