(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijäksi Barona Logistiikkaan
Barona Logistiikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Mietitkö vielä mitä tekisit ensi kesänä? Barona Logistiikka tarjoaa todella monipuolisesti erilaisia logistiikka-alan kesätöitä eri puolilta pk-seutua sekä ympäryskunnista. Löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva kesäduuni!

Kesätyöntekijähaku on tosiaan alkanut. Barona Logistiikan kautta Sinulla on mahdollisuus hakea yhdellä hakemuksella kymmeniä eri logistiikka-alan kesätyöpaikkoja Uudenmaan alueella.

Tyypillisiä kesätyötehtäviä logistiikka-alalla ovat muun muassa tuotteiden keräily käsin tai keräilykoneen avulla, tuotteiden pakkaaminen ja lähettäminen, myyntikunnostaminen, trukinkuljettajan tehtävät, tavaran vastaanottotyö sekä kontinpurku. Työtehtäviä on siis tarjolla laidasta laitaan, kevyistä tarkkuutta vaativista töistä aina raskaampiin purku ja lastaustöihin.

Työvuorojen puolesta tarjolla on säännöllistä aamuvuoroa, iltavuoroa ja yövuoroa tai vaihtelevaa vuorotyötä. Työtä on tarjolla myös erilaisissa olosuhteissa: lämpimässä, viileässä (1-7 astetta) ja pakkasessa (n. -25 astetta). Pääosin kesätyösuhteet ovat kokoaikaisia, mutta myös osa-aikaisia työsuhteita on tarjolla

Minkälaisesta kesätyöstä Sinä olet kiinnostunut?

Mitä me vaadimme kesätyöntekijöiltämme?

  • Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta
  • Työelämän pelisääntöjen ymmärtämistä sekä luotettavuutta
  • Hyvää yhteishenkeä ja työkavereiden huomioon ottamista
  • Mahdollisuutta työskennellä kesällä vähintään 1,5kk yhtäjaksoisesti (mielellään pidempään)
  • Kykyä tehdä fyysistä ja liikkuvaa työtä
  • Suomen kielen taitoa ja vähintään 18-vuoden ikää

Esitä toivomuksesi meille ja me pyrimme löytämään juuri Sinulle toivomustesi mukaista kesätyötä. Hakuvaiheessa rastitathan valmiiksi paikkakunnat, joissa pysyt työskentelemään ja kerro hakemuksessasi minkälaista työtä ja työsuhdetta ensisijaisesti kesäksi etsit? Näin pystymme rajaamaan valmiiksi vaihtoehtoja toivomustesi mukaisesti.

Eduksi luettavat asiat: Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Tuusula, Sipoo, Järvenpää, Nurmijärvi, Porvoo