(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijäksi asuntovuokrahallintoon
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Me haluamme kutsua sinut kesäksi mukaan asuntoliiketoiminta yksikkömme vuokrahallintoon. Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Etsimme tiimiimme sopivaa kesätyöntekijää ajalle 3.5.-3.9.2021 tai sovitun mukaisesti.

Asuntovuokrahallinnon kesätyöntekijänä tulet työskentelemään asuntovuokrahallinnon tiimissä. Tehtäviisi kuuluu avustavia vuokrahallinnon töitä, kuten laskutusta, vakuuksien palautusta, asiakaspalvelua puhelimitse sekä sähköpostitse. Työlläsi tuet vuokrahallinnon asiantuntijoita päivittäisissä rutiineissa ja samalla autat koko tiimiä onnistumaan.

Pääset työskentelemään monikanavaisessa palveluympäristössä, jossa teet myös yhteistyötä vuokrauksemme, koordinaattoreidemme ja isännöitsijöidemme kanssa. Työtehtävät sisältävät päivittäisiä ja kuukausittain toistuvia rutiineja, mutta harvoin yksikään päivä on samanlainen. Tehtävässä pääset kasvattamaan omaa osaamistasi ja tarjoamme mahdollisuuden olla mukana prosessien ja asiakaspalvelun kehittämisessä.

Alkumetreillä

Tulet saamaan työhösi käytännönläheisen perehdytyksen. Pääset tutustumaan asiakkuuksiimme, tietojärjestelmiimme sekä uusiin työkavereihisi. Huomaat nopeasti, että arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity näkyvät ja elävät arjessamme niin keskinäisessä kanssakäymisessämme, johtamisessa kuin liiketoiminnassamme. Tulet saamaan kaiken tarvitsemasi tuen, jotta pääset sinuksi liittyvien asioiden ja elementtien kanssa. Myöhemminkin voit luottaa siihen, että apua ja tukea on saatavilla. Me koko tiimi haluamme, että myös sinä menestyt työssäsi.

Työskentelytapamme

Meillä on tiimissä ja talossa positiivinen tekemisen meininki. Töitä teemme paljon ja tosissaan mutta emme koskaan totisesti ja ryppyotsaisesti. Vaikka työmme on itsenäistä ja myös etänä tapahtuvaa, teemme töitä usein yhdessä. Olemme toisillemme läsnä ja kuuntelemme. Sparraamme, autamme ja iloitsemme yhdessä onnistumisesta. Valittamisen ja murehtimisen sijaan keskitymme ratkaisuihin.

Miltä kuulostaa? Voisitko sinä olla etsimämme kesätyöntekijä?

Mitä sinä saat kanssamme?

  • Saat työkaveriksesi ja sparraajiksesi alamme parhaat kollegat. Lähes 30 osaajan asuntovuokrahallinto vastaa sijoitusasiakkaidemme 30 000 asunnon vuokrahallinnosta ja koko yli 600 osaajan joukkomme on myös tukenasi. Et ole koskaan yksin, vaikka työsi itsenäistä onkin.
  • Tarjoamme elämääsi joustavuutta. Tiedämme työntekijän onnistuvan työssään parhaiten, kun työ ja vapaa-aika ovat balanssissa. Vuokrahallinnossa arkemme on välillä hektistä asiakaspalvelua ja sopimusasioiden selvittelyä sekä raportointiaikataulujen myötäilyä. Osittainen etätyö on meillä normaalia arkea siinä missä arjen joustot.
  • Olemme tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Tulosten taustalla on mutkaton työyhteisömme ja onnistumiset työssämme. Panostamme työntekijöiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja autamme aina kaveria.
  • Me panostamme ihmisiin – myös sinuun, sinun yksilöllisiä tarpeitasi ja kiinnostuksen kohteitasi herkällä korvalla kuunnellen. Me palkitsemme onnistumisista ja annamme sinulle tilaa kehittyä sekä kasvaa roolissasi. 
  • Pohjoismaiden suurimpana alan toimijana ja kasvavana yrityksenä meidän on mahdollista tarjota sinulle luotettava työpaikka. Meillä on eväät, tahto ja kyky kasvaa Suomen suurimmaksi ja sen aiomme tehdä. Tulet siis kanssamme varmasti oppimaan uutta ja kehittymään kiinteistöalan huippuosaajaksi.

Joko vakuutuit, että me voisimme olla Sinun kesätyöpaikka?

Millä taidoilla menestyt kanssamme?

Ratkaisevaa menestymisen kannalta on työskentelyotteesi ja asenteesi. Toisinaan tehtävässä on tarpeen hieman joustaa ja tarttua reippaasti myös puhelimeen, jos onnistunut lopputulos sitä edellyttää. Viihdyt ihmisten parissa, sekä osaat viestiä tarvittaessa myös englannin kielellä.

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei ehdotonta. Opiskelet mahdollisesti parhaillaan taloushallintoa tai liiketaloutta esim. tradenomi tai merkonomi -koulutuksessa

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, voit olla yhteydessä Tytti Ahvenkoskeen tai Anna Soiluvaan. Tyttiä voit tavoitella arkisin klo 9-15 välillä numerosta 044 5736726 tai sähköpostitse: tytti.ahvenkoski@newsec.fi. Annaa voit tavoitella arkisin klo 9-15 välillä numerosta 040 1825310 tai sähköpostitse: anna.soiluva@newsec.fi 

Tähän tehtävään voit hakea hakulomakkeen kautta 24.2.2021 mennessä. Laita hakemukseen mukaan palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään.