(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä/harjoittelija, Active Life Lab
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme Mikkeliin

kesätyöntekijää kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.6.-15.8.2020.

Kesätyöntekijän/harjoittelijan tehtävänä on olla mukana ideoimassa ja kehittämässä Kalevankankaan aluetta ja sen hyvinvointia lisääviä palveluja sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. 

Tehtävä sisältää sekä erilaisten tausta-aineistojen keräämistä, asiantuntijahaastatteluja, toimenpiteiden suunnittelua ja raporttien kirjoittamista.

Valittava henkilö on kehittymässä asiantuntijaksi hyvinvointiin yhteydessä olevista tekijöistä (erityisesti luontoympäristö, liikunta, ravitsemus ja sosiaaliset suhteet) sekä hyvinvointialan kehittämisestä. Tehtävässä harjaantuu ymmärtämään myös liiketoiminnan kehittämisen lainalaisuuksia sekä sen erilaisia menetelmiä (ml. palvelumuotoilu). Hän voi olla myös hyvinvoinnin mittaamisen asiantuntija, joka haluaa hyödyntää erilaisin tavoin kerättävää dataa hyvinvointipalvelujen kehittämisessä.

 

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n Yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti. Otamme vastaan vain sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme jätettyjä hakemuksia.