(Poistunut julkaisusta)

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ TEKNISEEN TUKEEN (TEOLLISUUS)
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Haemme Vantaalla sijaitsevaan pääkonttoriimme energistä ja oma-aloitteista

KESÄTYÖNTEKIJÄÄ TEKNISEEN TUKEEN (TEOLLISUUS)

TEHTÄVIISI KUULUU

Osallistut teollisuustuotteiden tekniseen tukeen ja asiakaspalveluun. Työpäivääsi voi kuulua myös muita myynnin tuen tehtäviä kuten esimerkiksi hintalistojen ja tuotehakujen tekemistä.

TARJOAMME SINULLE

Pääset tekemään mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä alan markkinajohtajan palveluksessa osana avointa, ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman ja digitaaliset ratkaisumme ovat toimialan kärkeä, joista esimerkkeinä mobiilikauppa SLO App ja verkkokauppa. Olemme sitoutuneet Vastuullinen kesäduuni-kampanjan (http://kesaduuni.org) toimintaperiaatteisiin.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Olet opiskeluissasi jo pitemmälle edennyt sähköalan insinööriopiskelija. Aikaisempi työkokemus on plussaa, mutta ei ehdoton edellytys. Nautit asiakaspalvelusta, olet energinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat käyttää ja hyödyntää nykyaikaista tietotekniikkaa.

KYSY LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen tuen päällikkö Esapekka Turunen p. 050 568 2329.

HAKEMUKSET

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksineen www.slo.fi/kesatyo -sivujen kautta 9.3.2018 mennessä. Toimithan nopeasti, sillä haastatteluja tehdään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.