(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijää Posiolle siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Vietä kesäsi duunISSa! ISS Palveluiden kesän 2019 kesätyöpaikat ovat nyt auki.


Etsimme nyt kesätyöntekijää Posiolle erilaisiin siivoustehtäviin. Voit työskennellä kesäsi mm.myymälöiden tai toimistojen ylläpitosiivouksissa - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne- haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu- haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän. Näiden lisäksi eduksesi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä, kesällä käytettävissä moottorillinen kulkupeli tai olet suorittanut esimerkiksi työturvallisuuskortin tai hygieniapassin - muista mainita näistä hakemuksessasi! 


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. ISS Palveluissa löytyy sinulle sopivaa duunia, olet sitten aamun torkku tai illan virkku. Pidämme kiinni hyvistä työntekijöistä, ja pyrimme tarjoamaan töitä sekä uusia mahdollisuuksia jatkossakin!  


Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi tänään oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.4.2019.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta
https://www.youtube.com/watch?v=ORxxqRTyZp8&feature=youtu.be


Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse, joten seuraathan aktiivisesti sähköpostiasi.
Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.