Kesätyöntekijä
Pudasjärven Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

OP:n valtakunnallinen kesätyökampanja on jälleen käynnissä – hae mukaan jo tänään! 

 

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

 

Haemme tulevalle kesälle Pudasjärven OP:lle yhtä kesätyöntekijää ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää Pudasjärven konttorillemme.

 

Kesätyöntekijä, OP Pudasjärvi
    
Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.


Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Toivomme sinulta soveltuvia alan opintoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielitaito luetaan eduksi.

 

Haemme siis positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on kiinnostusta ja innostunut asenne alaa kohtaan sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

 

Muutama sana meistä…

Meillä Pudasjärven Osuuspankissa työskentelee 13 pankkialan ammattilaista ja meidän työyhteisössämme on tärkeää, että jokainen työntekijä saa olla oma itsensä. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä, mutta arjessa saa näkyä pilke silmäkulmassa. Meille asiakas ykkönen ja pyrimme olemaan luottamuksen arvoisia asiakaskohtaamisissamme joka päivä.


…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka perehdyttävät, tukevat ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!


Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

● Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi viimeistään tiistaina 15.2.2022 osoitteessa Kesätyöntekijä, OP Pudasjärvi (op-careers.fi).

● Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin helmi-maaliskuun aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin päätöksestä maalis-huhtikuun aikana.

● Työsuhde solmitaan lähtökohtaisesti ajalle 2.5. – 31.8.2022, mutta olemme tarvittaessa valmiita joustamaan ja keskustelemaan ajankohdasta kanssasi.


Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, asiakkuuspäällikkö Heikki Wuolijoki vastaa niihin mielellään puh. 010 257 1936 tai sähköpostitse heikki.wuolijoki@op.fi. 

 

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi viimeistään 15.2.2022 osoitteessa Kesätyöntekijä, OP Pudasjärvi (op-careers.fi). Ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan.

 

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

OP Pudasjärvi on asiakkaidensa omistama pankki, jonka kaikessa toiminnassa korostuu voimakkaasti paikallisuus ja ihmisläheisyys. Pankin perustoimialue ja kotipaikka on Pudasjärven kaupunki, mutta palvelemme asiakkaitamme laajasti koko Suomen alueella.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551587
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pudasjärvi