Kesätyöntekijä
Uudenmaan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

OP:n valtakunnallinen kesätyökampanja on jälleen käynnissä – hae mukaan jo tänään! 

 

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

 

Haemme tulevalle kesälle Uudenmaan Osuuspankille kesätyöntekijöitä ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää Hyvinkään, Järvenpään, Lohjan sekä Nummelan konttoreihimme.

 

Kesätyöntekijä, OP Uusimaa (Lohja, Nummela, Hyvinkää ja Järvenpää)
    
Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä päivittäispalveluiden tiimeissämme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja, sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. 

 

Kesätyötehtävät pitävät sisällään päivittäisiin raha-asioihin sekä digitaaliseen asiointiin liittyvää asiakaspalvelua ja neuvontaa. Lisäksi työpäiviisi sisältyy puhelimitse tapahtuvaa asiakkaiden kontaktointia ja asiakaspalvelutehtäviä konttoreiden kassa- ja infopisteissä. 

 

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta ja haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Toivomme sinulta opintoja kaupalliselta tai muulta soveltuvalta alalta ja erinomaista suomen kielen taitoa. Sinun tulee lisäksi olla täyttänyt 18 vuotta. 

 

Haemme siis positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on kiinnostusta ja innostunut asenne alaa kohtaan, sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

 

Monta syytä hakea!
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä, sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka perehdyttävät, tukevat ja sparraavat sinua arjessa. Pääset verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!


Käy tutustumassa kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI. Sivustolta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

● Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 30.1.2022 mennessä osoitteessa Kesätyöntekijä, OP Uusimaa (Lohja, Nummela, Hyvinkää ja Järvenpää) (op-careers.fi).

● Olemme yhteydessä sähköpostitse jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 14.2.2022 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin. 

● Valitsemme finalistikandidaatit videohaastatteluiden perusteella 28.2.2022 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.

● Haastattelemme finalistikandidaatit maaliskuun aikana ja ilmoitamme lopulliset valintapäätökset heille 18.3.2022 mennessä.

● Työsuhde ajoittuu pääsääntöisesti touko-syyskuulle, ilmoitathan hakemuksessasi mikä olisi sinulle sopiva työskentelyajankohta ja millä paikkakunnilla (Lohja, Nummela, Hyvinkää, Järvenpää) olisit valmis työskentelemään.


Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, myyntijohtajamme Emmi Aikasalo ja Aarni Vuorikoski vastaavat niihin mielellään. 

 

Aarnin tavoitat 20.1. klo 10-15 numerosta 010 254 5316 tai aarni.vuorikoski@op.fi. (Lohja ja Nummela)
Emmin tavoitat 21.1. klo 10-15 numerosta 010 254 2292 tai emmi.aikasalo@op.fi (Järvenpää ja Hyvinkää)

 

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 30.1.2022 mennessä osoitteessa Kesätyöntekijä, OP Uusimaa (Lohja, Nummela, Hyvinkää ja Järvenpää) (op-careers.fi).

 

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

OP Uusimaa, viralliselta nimeltään Uudenmaan Osuuspankki, on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueemme johtavia pankkeja. Olemme asiakkaidemme omistama, voimakkaasti kehittyvä pankki ja asiakaslupauksemme mukaisesti olemme asiakkaitamme varten. Meidät omistaa yli 87 000 omistaja-asiakastamme ja yhteensä meillä on noin 160 000 asiakasta. Omistaja-asiakkaamme hyötyvät keskittämisestä ja rahanarvoisesta OP-bonusjärjestelmästä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550057
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää, Järvenpää, Lohja