Kesätyöntekijä
Turun Seudun Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

OP:n valtakunnallinen kesätyökampanja on jälleen käynnissä – hae mukaan jo tänään! 

 

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

 

Haemme tulevalle kesälle OP Turun Seudulle kesätyöntekijöitä ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää toimialueemme palvelupisteisiin.

 

Kesätyöntekijä, OP Turun Seutu
    
Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info-, kassa- ja arjen pankkipalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

 

Lisäksi työtehtäväsi pitävät sisällään asiakkaiden kontaktointia puhelimitse tarjoten heille sopivia palveluita ja kartoittaen heidän tarpeitaan. Työtehtäväsi voivat vaihdella jopa päivän sisällä ja pääset kokeilemaan erilaisia rooleja asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä. 

 

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan myös eduksi.

 

Haemme siis positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on kiinnostusta ja innostunut asenne alaa kohtaan sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua. Edellytämme myös, että pystyt jatkamaan työskentelyä kesän jälkeen joko osa- tai kokoaikaisena.


Syitä miksi meille kannattaa hakea
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka perehdyttävät, tukevat ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!


Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

● Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 6.2.2022 mennessä osoitteessa Kesätyöntekijä, OP Turun Seutu (op-careers.fi).

● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 18.2.2022 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin. 

● Haastattelemme finalistikandit helmi- maaliskuun aikana ja ilmoitamme lopulliset valintapäätökset finalistikandidaateille 31.3.2022 mennessä.

● Työsuhde solmitaan lähtökohtaisesti touko- elokuulle, mutta olemme tarvittaessa valmiita joustamaan ja keskustelemaan ajankohdasta kanssasi.


Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, asiakkuus- ja myyntipäällikkö Patrik Vikström vastaa niihin mielellään puh. 040 6204 614 (parhaiten tavoitettavissa to 13.1 klo 10-11, ti 18.1 klo 15-16, ma 24.1 klo 10-11) tai sähköpostitse patrik.vikstrom@op.fi. 

 

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään lähetämällä hakemuksesi 6.2.2022 mennessä osoitteessa Kesätyöntekijä, OP Turun Seutu (op-careers.fi). Ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan, onko sinulla autoa käytössäsi sekä onko sinun mahdollisuutta jatkaa syksyllä osa- tai kokoaikatöissä.

 

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

OP Turun Seutu on yksi OP Ryhmän suurimmista osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Taseemme on 4,4 miljardia euroa. Pankkimme palvelee Turun, Raision, Kaarinan, Naantalin ja Paraisten kaupunkien sekä Liedon, Ruskon ja Vehmaan kuntien alueella. Pankissamme työskentelee noin 200 finanssialan ammattilaista. Yksi arvoistamme on yhdessä menestyminen. Haluamme edustaa positiivista muutosvoimaa yhteisöissämme. Sen mukaisesti olemme aktiivisesti mukana kehittämässä paikallista ja alueellista elinvoimaisuutta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550025
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku