Kesätyöntekijä
Tampereen Seudun Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

OP Tampereen kesätyöhaku nyt auki - hae mukaan jo tänään!

 

Sinä tulevaisuuden ammattilainen, kiehtooko finanssiala? Etsimme riveihimme eri puolille toimialuettamme rohkeita, positiivisia ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä – vaihtokaupassa saat mahtavat työkaverit sekä arvokasta työkokemusta ja verkostoa alan aallonharjalta.

 

Kesätyöntekijä, OP Tampere (useita paikkakuntia)
                                                      
Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankkipalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. Perehdytämme sinut tehtäviisi, ja työyhteisömme tukee sinua tilanteessa kuin tilanteessa. 

 

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot kuuluvat vahvuuksiisi, ymmärrät asiakkaan merkityksen ja olet valmis tarttumaan työhön niin Tampereen keskustassa, Hervannassa, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä, Nokialla kuin Lempäälässä – suomen kielen lisäksi ainakin englanniksi. 

 

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää. Olet ehkä jo ehtinyt kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. 

 

Mitä tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka perehdyttävät, tukevat ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!


Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

● Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 30.1.2022 mennessä osoitteessa Kesätyöntekijä, OP Tampere (useita paikkakuntia) (op-careers.fi).

● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin viimeistään 18.2.2022 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.

● Valitsemme finalistikandidaatit videohaastatteluiden perusteella maaliskuun aikana ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.

● Haastattelemme finalistikandit maalis-huhtikuun aikana ja ilmoitamme lopulliset valintapäätökset finalistikandidaateille mahdollisimman pian.

 

Tästä eteenpäin

Hae meille 30.1.2022 mennessä osoitteessa op-careers.fi ja tutustu meihin, työmahdollisuuksiin ja uratarinoihin. Lisätietoja saat puhelimitse HR-päällikkö Sanna Sassilta maanantaina 17.1. kello 13-14 ja torstaina 20.1. kello 10-11 numerossa 010 254 6206.

 

Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi pian! Kesätyöt sijoittuvat toukokuulta elo-syyskuulle, joten ilmoitathan hakemuksessasi itsellesi soveltuvan ajanjakson. Toivoisimme, että pystyt jatkamaan työskentelyä kesän jälkeenkin. 

 

Alan normaalin käytännön mukaisesti tarkistamme valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot ja yritysyhteydet sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. Kesätyöntekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

OP Tampere on yksi Suomen suurimmista Osuuspankeista ja toimialueensa johtavia pankkeja. Toimintamme perustuu vakaalle arvopohjalle, ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen. Asiakasliiketoimintamme on noin 9 miljardia euroa, ja palvelemme asiakkaitamme noin 270 ammattilaisen voimin. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550019
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenkyrö, Lempäälä, Nokia, Tampere, Ylöjärvi