Kesätyöntekijä
Etelä-Karjalan Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

OP:n valtakunnallinen kesätyökampanja on jälleen käynnissä – hae mukaan jo tänään! 

 

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

 

Haemme tulevalle kesälle OP Etelä-Karjalaan OP:lle useampaa kesätyöntekijää ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää Lappeenrannan ja pohjoisen alueen (Imatra, Parikkala ja Simpele) konttoreihimme.

 

Kesätyöntekijä, OP Etelä-Karjala (Lappeenranta, Imatra, Parikkala ja Simpele)
    
Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä neuvonta- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

 

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Toivomme sinulta kaupallisen alan opintoja sekä sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

 

Haemme siis positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on kiinnostusta ja innostunut asenne alaa kohtaan sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

 

Muutama sana meistä…

OP Etelä-Karjala toimii markkinaosuudeltaan johtavana maakuntapankkina. Palvelemme yli 80 000 asiakasta yli 120 ammattilaisen voimin. Edistämme omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Tarjoamme asiakkaillemme parhaat kokonaisratkaisut ja keskittämisedut. Haluamme ja uskallamme pistää itsemme likoon asiakkaan parhaaksi niin, että jokaisessa kohtaamisessa asiakas tuntee saaneensa meiltä enemmän kuin odotti. 

 

Meillä on päivittäispalveluissa yhteensä reilu 20 hengen tiimi OP Etelä-Karjalan toimialueella. Olemme heittäytyvää ja edistyshenkistä porukkaa, ja meillä on hyvä draivi ja yhteishenki. Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta on mottomme. Viimeksi meille tulleet työkaverit kertovat, että iloiseen työporukkaan oli mukava tulla ja joukkoon helppo sujahtaa kaikkien avuliaisuuden avulla. Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvomme – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka perehdyttävät, tukevat ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!


Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

● Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 31.1.2022 mennessä osoitteessa Kesätyöntekijä, OP Etelä-Karjala (Lappeenranta, Imatra, Parikkala ja Simpele) (op-careers.fi).

● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 15.2.2022 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin. 

● Valitsemme finalistikandidaatit videohaastatteluiden perusteella 28.2.2022 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.

● Haastattelemme finalistikandit maaliskuun aikana ja ilmoitamme lopulliset valintapäätökset finalistikandidaateille 30.3.2022 mennessä.

● Työsuhde solmitaan lähtökohtaisesti ajalle 1.5-31.8.2022, mutta olemme tarvittaessa valmiita joustamaan ja keskustelemaan ajankohdasta kanssasi.


Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, henkilöstöpäällikkö Riikka Mankki vastaa niihin mielellään puh. 040 596 6280. Parhaiten Riikan tavoitat 18.1 klo 14-16 ja 26.1 klo 9-11. 

 

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään lähetämällä hakemuksesi 31.1.2022 mennessä osoitteessa Kesätyöntekijä, OP Etelä-Karjala (Lappeenranta, Imatra, Parikkala ja Simpele) (op-careers.fi). Ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan sekä missä konttoreissamme olet kiinnostunut työskentelemään ja onko sinulla mahdollisesti autoa käytössäsi.

 

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

OP Etelä-Karjala toimii markkinaosuudeltaan johtavana maakuntapankkina. Palvelemme yli 80 000 asiakasta yli 120 ammattilaisen voimin. Edistämme omistaja-asiakkaidemme, asiakkaidemme ja toimintaympäristömme kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549995
  • Tehtäväalue: Prosessiteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Imatra, Lappeenranta, Parikkala