Kesätyöntekijä
Etelä-Hämeen Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

OP:n valtakunnallinen kesätyökampanja on jälleen käynnissä – hae mukaan jo tänään! 

 

Tarjoamme jälleen tulevana kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

 

Haemme tulevalle kesälle Etelä-Hämeen Osuuspankkiin 6 - 7 kesätyöntekijää ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää Hämeenlinnan ja Riihimäen konttoreihimme.

 

Kesätyöntekijä, OP Etelä-Häme (Hämeenlinna ja Riihimäki)
    
Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

 

Etsimämme kesätyöntekijän tuntomerkit

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Toivomme sinulta sujuvan suomen kielen taidon lisäksi hyvää englannin kielitaitoa. 

 

Haemme siis positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on kiinnostusta ja innostunut asenne alaa kohtaan sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

 

Muutama sana meistä…

Hyvä yhteistyö on yrityskulttuurimme kulmakivi ja kunnia-asia. Teemme työtä ahkerasti, mutta hyvällä fiiliksellä ja rennolla otteella. Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme, että heillä on kattavasti käytössä tarjoamamme pankki- ja vakuutuspalvelut. Esimiestyömme on tutkitusti erinomaista. 

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka perehdyttävät, tukevat ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!


Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

● Hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 30.1.2022 mennessä osoitteessa Kesätyöntekijä, OP Etelä-Häme (Hämeenlinna ja Riihimäki) (op-careers.fi)

● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 28.2.2021 mennessä. 

● Haastattelemme finalistikandit helmi-maaliskuun aikana ja ilmoitamme lopulliset valintapäätökset finalistikandidaateille 31.3.2022 mennessä.

● Työsuhde solmitaan lähtökohtaisesti ajalle 1.5 – 31.8.2022, mutta olemme tarvittaessa valmiita joustamaan ja keskustelemaan ajankohdasta kanssasi.


Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, Palvelupäällikkö Sirpa Rantapelkonen vastaa niihin mielellään puh. 050 517 7008 maanantaina 17.1.2022 klo 11.00–12.00 sekä tiistaina 25.2.2022 klo 14.00–15.00. 

 

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi 30.1.2022 mennessä osoitteessa Kesätyöntekijä, OP Etelä-Häme (Hämeenlinna ja Riihimäki) (op-careers.fi). Ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan sekä missä konttoreissamme olet kiinnostunut työskentelemään ja onko sinulla mahdollisesti autoa käytössäsi.

 

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

OP Etelä-Häme on OP Ryhmään kuuluva, Kanta-Hämeessä toimiva paikkakunnan johtava pankki. Palvelemme lähes 90 000 asiakasta 130 ammattilaisen voimin. Yhdessä kehitämme, rahoitamme ja turvaamme elämän tärkeimpiä asioita. Asiakaspalvelu ja vertaansa vailla oleva asiakaskokemus ovat toimintamme keskiössä. OP olemme me. Tervetuloa mukaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549982
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna, Riihimäki