(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Kesätyöhakumme on avattu!

Kiinnostaisiko sinua kesätyö Suomen tunnetuimmassa ja vierailluimmassa verkkokaupassa? Mahtavaa! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi Suomen suosituimman verkkokaupan arkea. Verkkiksellä sinua odottaa mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät, kannustava ilmapiiri ja tietenkin loistavat työkaverit!

Kesätyö Verkkokauppa.comilla

Kesätöissä Verkkokauppa.comilla pääset oppimaan paljon uutta vaihtelevien työtehtävien parissa. Etsimme asiakaspalveluhenkisiä ja hyvällä energialla varustettuja huipputyyppejä osaksi Verkkiksen vauhdikasta arkea kesäkaudelle 2021. Tarjolla on kiinnostavia kesätyömahdollisuuksia myymälöissämme, logistiikassa, huollossa ja asiakaspalvelussa. Arvostamme kokemustasi vastaavanlaisista työtehtävistä tai tehtävää tukevista opinnoista, mutta tärkeimmät supervoimasi ovat innostunut ja motivoitunut ote työhön ja halu oppia uutta.

Lupaamme sinulle monia oppimismahdollisuuksia ja kartutat arvokasta työkokemusta tulevaisuuttasi varten. Verkkiksellä pääset osaksi yhteisöllistä työporukkaa, saat kattavan perehdytyksen työhösi sekä hyvät työsuhde-edut. Osa kesätyöntekijöistämme jatkaa Verkkis-uraansa kesätöiden jälkeen esimerkiksi opintojen ohella. Huomaathan, että edellytämme kesätyöntekijöiltämme vähintään 18-vuoden ikää.

 

Keitä me Verkkisläiset olemme?

Verkkokauppa.comilla sinua odottaa dynaaminen ja ketterä organisaatio, jossa arvostetaan yhteisöllisyyttä ja rohkeutta kokeilla uusia asioita ennakkoluulottomasti. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja haluamme ylittää asiakkaamme odotukset kerta toisensa jälkeen. Meitä verkkisläisiä on yli 700 ammattitaitoista työntekijää erilaisissa rooleissa asiakaspalvelun ammattilaista eri tuotealueiden ja järjestelmien asiantuntijoihin. Olemme Suomen tunnetuin ja vieraillun verkkokauppa, jolla on myynnissä yli 65 000 tuotetta aina tietotekniikasta viihde-elektroniikkaan ja lelu-, peli-, urheilu-, lemmikki- ja lastenhoitotuotteista asennuspalveluihin. Verkkokaupan lisäksi meillä on neljä jättimyymälää, jotka sijaitsevat Helsingissä, Pirkkalassa, Raisiossa ja Oulussa. Pääkonttorimme ja Helsingin myymälämme sijaitsevat Jätkäsaaressa. Tule osaksi rentoa porukkaamme!

 

Hae meille kesätöihin!

Pääset tutustumaan kesätyöpaikkatarjontaamme: https://ats.talentadore.com/apply/Verkkokauppa.com:-Kes%C3%A4ty%C3%B6t-2021/83ed7D

 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 🤩


Kesätyöhakumme on käynnissä 15.2.-7.3.2021