Kesätyöntekijä
Loviisanseudun seurakuntayhtymä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021

Loviisanseudun seurakuntayhtymä hakee

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAILLE

Loviisanseudun seurakuntayhtymä hoitaa 11 hautausmaata. Hautausmaat sijaitsevat Ruotsinpyhtäällä, Loviisassa, Pernajassa, Liljendalissa ja Lapinjärvellä. Kesäksi haetaan kesätyöntekijöitä kaikille hautausmaille. Kesä on jaettu kahteen työjaksoon. Jakso 1 on 7.6 - 9.7. ja jakso 2 on 12.7 - 13.8. Voit hakea molempiin jaksoihin, mutta vain tulla valituksi yhteen.

Työ on pääasiassa hautausmaiden hoitoa. Tähän sisältyy nurmikonleikkausta, haravointi, rikkaruohojen kitkemistä, mullan vaihtoa, kiinteistöiden maalausta yms. Työ voi sisältää myös kiinteistöiden siivoamista.

Työaika on Liljendalissa maanantai – perjantai klo. 8.00 – 12.00, Lapinjärvellä maanantai – perjantai klo. 8.00 – 13.30, Loviisassa, Pernajassa ja Ruotsinpyhtäällä maanantai – perjantai klo. 8.00 – 14.30. Työaikaan sisältyy päivittäinen ruokatauko, 30 min (ei Liljendal) ja 15 minuutin kahvitauko.

Työntekijä tulee olla 16 vuotta täyttänyt, kun hän aloittaa työt.

Hautausmaa ei ole mikä tahansa työpaikka, vaan sinne tullaan myös muistamaan poisnukkuneita omaisia ja hiljentymään.  Henkilökunnan tulee ottaa tämä huomioon.

Seurakuntayhtymä on savuton työpaikka.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake osoitteessaosoitteessa www.loviisanseudunseurakunnat.fi tai lähettämällä kirjallinen hakemus viimeistään 12.3.2021 Loviisanseudun seurakuntayhtymälle, loviisanseudunseurakunnat@evl.fi. Hakemukseen aiheeksi ”Kesätyöntekijä”. Hakulomakkeen löydät nopeimmin Avoimet työpaikat Loviisanseudun seurakuntayhtymässä kautta.

Päätökset tehdään viimeistään 26.3.2021.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö tel. 050-382 75 25 / gitte.backman@evl.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot