Kesätyöntekijä
Veljekset Keskinen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Kiinnostaako työ Kyläkaupassa?

Etelä-Pohjanmaalla, Alavuden kaupungin Tuurissa, reilun 500 asukkaan kylässä sijaitseva Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo.

Kyläkauppa rakentuu useista yksiköistä. Tavarapuotina tunnetun tavaratalon ja elintarvikemyymälä Ruokapuodin lisäksi Kyläkauppaan kuuluu Pihamyymälä, Hotelli OnnenTähti, Karavaanarialue Onnela sekä monipuolinen ravintolamaailma kahviloineen, Kyläkaupan Bensa-asema sekä Kauppakatu ulkopuolisine yrittäjineen. 

Kyläkaupassa vierailee yli 6 miljoonaa vuosittaista kävijää. Pelkästään Kyläkaupassa asiointi on elämys, mutta asiakkaille halutaan kuitenkin antaa enemmän ja siksi Kyläkaupassa tapahtuu aina jotain. Kyläkaupan ainutlaatuiset tapahtumat ja elämykset tarjoavat uusia kokemuksia ympäri vuoden.

Haemme tänäkin kesänä noin 300 kausityöntekijää moniin eri tehtäviin. Työtä on tarjolla useilta eri aloilta kiinteistöhuollon tehtävistä a'la carte kokin tehtäviin. Täytä hakemus, kerro osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi, lisää mahdollinen ansioluettelosi/CV ja kerro meille, miksi valitsisimme juuri sinut.

Tärkeintä Kyläkaupan kesässä on asenne ja halu omalta osaltaan tehdä asiakkaiden vierailusta Kyläkaupassa unohtumaton kokemus. 

Etsimme siis työhön iloisia ja ahkeria kesätyöntekijöitä. Arvostamme asiakaspalveluasenteen lisäksi reipasta ja sinnikästä työotetta. Tarjoamme sinulle mukavan ja asiantuntevan työyhteisön ja sekä näköalapaikan Kyläkaupan unohtumattomaan kesään.

Täytä hakemus ja tule kesäksi osaksi Kyläkaupan työyhteisöä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot