(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
Pirkanmaan Voimia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Sanna aloitti kesätyöt Voimialla kesäkuussa 2020 ja työskentelee edelleen hyvinvoinnin lähettiläänä ravitsemistyöntekijän tehtävässä keskussairaalan ravintokeskuksessa. 

”Aloitin kesätyöt kesäkuun alussa ja pääsin heti ensimmäisestä päivästä lähtien osaksi työporukkaa. Töihin oli mukava tulla, kun tiesin, että vastassa on auttavaisia ja ystävällisiä työkavereita ja voisin keneltä tahansa pyytää neuvoa tarvittaessa. Erityisen hienoa on ollut, että olen myös saanut vaikuttaa itse työtehtäviini.  Kannatti hakea, sillä täällä ollaan edelleen.”

Nyt myös sinulla on mahdollisuus hakea yhdessä Sannan ja muiden iloisten voimialaisten joukkoon tekemään pieniä ihmeitä hyvinvoinnin lähettiläänä joka KESÄpäivä. 

             Etsimme nyt joukkoomme kesätyöntekijöitä!

Tule joko tutustumaan alaan, kerryttämään työkokemusta tai aloittamaan oma urapolkusi hyvinvoinnin lähettiläänä Pirkanmaan Voimialla.

  • Tarjoamme sinulle täydet viikkotunnit (38,75h / vko) ja ikimuistoisen kesän kanssamme!
  • Työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaihin klo. 7-19.30 väliselle ajalle.
  • Kesätyöntekijämme työskentelevät Hoidon yksiköissämme Hatanpäällä, Keskussairaalassa, Pitkäniemessä ja Koukun Helmessä. 

Lupaamme monta uutta oppimismahdollisuutta ja paljon mielenkiintoisia tehtäviä joko ateriapalvelun, tuotannon tai kokin tehtävissä. Mikä näistä olisi juuri sinun juttusi?

Olisitko Sinä innokas viettämään kesän,

Palvelutyöntekijän tai tuotantotyöntekijän tehtävissä? Sujuuko tiimissä toimiminen sinulta kuin luonnostaan? Oletko valmistunut Catering alalta? Löytyykö sinulta myös jo mahdollisesti aikaisempaa työkokemusta? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus osallistua erilaisten asiakkaidemme arkeen ja juhlaan. Palvelutyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat laajasti erilaiset ateriapalvelutehtävät kuten asiakaspalvelu ravintolasalissa, ravintolan kassatehtävät, lounaslinjastojen täyttö, astiahuollon ja siivouksen työtehtävät sekä salaattien valmistus, toki oma taitotasosi huomioon ottaen. Tuotantotyöntekijänä pääset osallistumaan monipuolisesti eri työtehtäviin tuotannossa, tekemään aterioiden esivalmistelua ja valmistusta sekä annostelu- ja jakelutehtäviä.

Kokkina? Tykkäätkö työskennellä isossa tiimissä? Oletko koulutukseltasi kokki tai suurtalouskokki? Löytyykö sinulta myös jo mahdollisesti aikaisempaa työkokemusta? Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden osallistua erilaisten asiakkaidemme arkeen ja juhlaan. Kokin tehtävässä pääset tekemään monipuolisesti suurtalouskokin tehtäviä, oma taitotasosi huomioiden. Kokki valmistaa herkullista ruokaa hyvistä raaka-aineista, ruokaohjeet ohjaavat ruoanvalmistusta ja omavalvonnasta huolehtiminen turvaa ruoan laadun. Toivomme sinun olevan kiinnostunut kaikista keittiön tehtävistä ja uusista valmistustavoista. Dieettiosaamisen katsotaan eduksi.

Missä tehtävissä sitten tuletkaan meillä viettämään kesäsi tai ehkäpä jopa viihtymään Voimialla pidempäänkin, meillä pääset tehtävissäsi hyvin alkuun kattavan perehdytyksen, tsemppaavan tiimin sekä innokkaan ja positiivisen asenteesi avulla. Voimiassa ihmisiä yhdistää yhdessä tekemisen ilo, vahva halu palvella asiakkaita sekä pyrkimys oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.

Toivomme, että tykkäät olla työpäivien aikana liikkeessä, sillä meillä työpäivien lomassa kerrytetään askelia ja myös seistään paljon. Kaikissa tehtävissämme tarvitaan myös hygieniapassia. Sairaaloissa työskentelevillä tulee olla myös tartuntatautilainmukainen rokotussuoja.

Älä epäröi kysyä lisää kesätöistä Voimialla, vaan whatsappaa rohkeasti numeroon 044 4811842.

Jätä hakemuksesi viimeistään 14.2 mennessä.

Kerrothan hakemuksessasi myös, mistä tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja milloin pystyisit meillä aloittamaan. Useimmat kesätyötekijät työskentelevät meillä kesä-elokuun välisenä aikana, mutta osassa toimipaikoista kesätyöt alkavat jo toukokuu puolessa välissä. Kerro hakemuksessasi myös ensi- ja toissijaisen toiveesi työntekopaikasta (Hatanpää/ Keskussairaala/ Pitkäniemi/Koukun Helmi).

# olkoonvoimiakanssasi #voimiasinullekin #kesänvoimia #VKD21