Kesätyöntekijä
OP Kuusamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Tarjoamme jälleen ensi kesänä sadoille nuorille tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

 

Haemme tulevalle kesälle Kuusamon Osuuspankkiin kesätyöntekijää ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää.

 

Kesätyöntekijä, OP Kuusamo

                                             

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

 

Menestyksen avaimet

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä.

 

Haemme siis positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on kiinnostusta ja innostunut asenne alaa kohtaan sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

 

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen.

 

Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, myyntijohtaja Tarmo Kataja vastaa niihin mielellään puh. 040 5511831 tai sähköpostitse tarmo.kataja@op.fi

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään 29.2.2020 mennessä Hae nyt-painikkeen kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Haemme kesätyöntekijää kesä-elokuulle, ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan.

Olemme yhteydessä jatkoon valittuihin hakijoihin maaliskuun aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin päättymisestä viimeistään maalis-huhtikuun aikana.

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1332283
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu/palvelu, Pankki/rahoitus/vakuutus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuusamo
  • Lisätietoja antaa: Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, myyntijohtaja Tarmo Kataja vastaa niihin mielellään puh. 040 5511831 tai sähköpostitse tarmo.kataja@op.fi