(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
Inex Partners Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haluatko kesätyön, jossa pääset näkemään, miten päivittäistavarat virtaavat S-ryhmän kauppoihin ympäri Suomen? Palkkaamme tänäkin kesänä yli 150 kesätyöntekijää!

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ LOGISTIIKAN TYÖTEHTÄVIIN

 

Kesätyöntekijän tehtäviin voi kuulua tavaran vastaanotto, uudelleenpakkaus, ääni- ja valokeräys, lähettämö- ja terminaalityöt kuiva- tai tuoretuotevarastossa. Kesätyö on vuorotyötä aamu-, ilta- ja yövuoroissa. Vuorotyö tarjoaa tilaisuuden arjen vaihtelevuuteen, kun työajat sijoittuvat eri viikonpäiville ja kellonajoille. Toivomme, että kesätyöntekijämme pystyisivät sitoutumaan työskentelyyn yhtäjaksoisesti vähintään kolmen kuukauden ajaksi.

 

Tarjoamme perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin, esimiehen tuen sekä nuorekkaan ja tekemisen meininkiä omaavan työyhteisön. Ansaitset kesätyöstäsi reilun palkan, joka koostuu peruspalkan lisäksi maksettavista lisistä sekä kannustavasta suoritepalkasta. Osana S-ryhmää saat käyttöösi Suomen kattavimmat ostoedut, kuntosalin ja edullisen henkilöstömyymälän. Saat lisäksi arvokasta työkokemusta logistiikka-alalta.

 

Odotamme sinulta reippautta, oma-aloitteisuutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavuutta siirtyä tehtävästä toiseen. Edellytämme vähintään 18-vuoden ikää ja hyvää suomen kielen taitoa.

 

Keravan asemalta on bussiyhteys arkisin ja viikonloppuisin logistiikkakeskukseemme. Kesätyöinfot ja yksilöhaastattelut pidetään arkipäivisin Inexin päivittäistavaralogistiikkakeskuksessa Sipoossa, osoitteessa Keuksuontie 3.

 

Kiinnostaisiko vauhdikas ja moderni logistiikkatyö kesällä?

 

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2020 mennessä. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin sähköpostitse.