(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
OP Uusimaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

OP:n kesätyöhaku on jälleen auki – hae mukaan jo tänään!

 

OP Ryhmä tarjoaa ensi kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

Haemme tulevalle kesälle OP Uusimaahan kesätyöntekijöitä ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää.

 

Kesätyöntekijä, OP Uusimaa (useita paikkakuntia)

                                                                

Olet tärkeä osa työyhteisöämme ja tulet työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Kesätyötehtävät pitävät siis sisällään päivittäisiin raha-asioihin liittyvää asiakaspalvelua ja neuvontaa. Lisäksi työpäiviisi sisältyy puhelimitse tapahtuvaa asiakaskontaktointia.

 

Menestyksen avaimet

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Haemme positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on kiinnostusta ja innostusta alaa kohtaan, sekä halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

 

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, myyntijohtajamme Emmi Aikasalo ja Aarni Vuorikoski vastaavat niihin mielellään.

Emmin tavoitat 22.1. klo 9-10 ja 23.1. klo 15-16 numerosta 010 254 2292 tai sähköpostitse emmi.aikasalo@op.fi.

Aarnin 30.1. klo 9-10 numerosta 010 254 5316 tai sähköpostitse aarni.vuorikoski@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään 2.2.2020 mennessä Hae nyt-painikkeen kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Haemme kesätyöntekijöitä touko-elokuulle, ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan sekä missä konttoreissamme olet kiinnostunut työskentelemään ja onko sinulla auto käytössäsi.

Olemme yhteydessä jatkoon valittuihin hakijoihin helmi-maaliskuun aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin päättymisestä viimeistään maalis-huhtikuun aikana.

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot.


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.