(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
OP Tampereen Seutu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

OP:n kesätyöhaku nyt auki - hae mukaan jo tänään!

Tarjoamme jälleen ensi kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

Sinä tulevaisuuden ammattilainen, kiehtooko finanssiala? Etsimme riveihimme eri puolille toimialuettamme rohkeita, positiivisia ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä – vaihtokaupassa saat mahtavat työkaverit sekä arvokasta työkokemusta ja verkostoa alan aallonharjalta.

 

Kesätyöntekijä, OP Tampere

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin. Perehdytämme sinut tehtäviisi, ja työyhteisömme tukee sinua tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Menestyksen avaimet

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää. Olet ehkä jo ehtinyt kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Ymmärrät asiakkaan merkityksen ja olet valmis tarttumaan työhön niin Tampereen keskustassa, Lielahdessa, Hervannassa, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä, Karkussa, Nokialla kuin Lempäälässä – suomen kielen lisäksi ainakin englanniksi.

 

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!
 

Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Tästä eteenpäin

Hae meille 9.2.2020 mennessä osoitteessa op-careers.fi. Lisätietoja saat puhelimitse Sanna Sassilta torstaina 16.1. kello 10-11 ja keskiviikkona 29.1. kello 11-12 numerossa 010 254 6206.

Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi pian! Teemme haastattelut ja valinnat helmi-maaliskuussa ja ilmoitamme haun jatkosta maalis-huhtikuun aikana. Kesätyöt sijoittuvat toukokuulta elokuulle, joten ilmoitathan hakemuksessasi itsellesi soveltuvan ajanjakson.

Alan normaalin käytännön mukaisesti tarkistamme valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot. Kesätyöntekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.