(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
OP Lounaismaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

OP:n kesätyöhaku on jälleen auki – hae mukaan jo tänään!

Tarjoamme jälleen ensi kesänä noin 500 tulevaisuuden ammattilaiselle mahdollisuuden kehittää osaamistaan ammattilaistemme tukemana sekä kartuttaa arvokasta työkokemusta Suomen johtavassa finanssialan yrityksessä.

Haemme tulevalle kesälle OP Lounaismaalle kesäharjoittelijoita Forssan, Salon ja Someron konttoreihimme ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää. 

 

Kesätyöntekijä, OP Lounaismaa

                                             

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info-, kassa- ja päivittäispalveluissamme. Neuvot osaamisesi puitteissa asiakkaitamme palveluidemme käytössä ja tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankki- ja vakuutuspalveluita.  Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain kuin puhelimitsekin.  Meillä on myös paljon erilaisia kesätapahtumia, joissa olemme mukana liikkuvan OP:n kera.

 

Menestyksen avaimet

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi.  Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä. Edellytämme hakijoiltamme vähintään 18 vuoden ikää ja toisen asteen jälkeisten opintojen aloitusta.

Meillä on siis haussa positiivisia ja tavoitteellisia tulevaisuuden finanssialan ammattilaisia, joilla on innostunut asenne finanssialaa kohtaan ja halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

 

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia, jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista monipuolisista kesätyömahdollisuuksista sekä kaikki avoimet kesätyötehtävämme.

 

Tästä eteenpäin

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, henkilöstöpäällikkö Ritva Näsi-Huovinen vastaa niihin mielellään puh. 044 770 1205 tai sähköpostitse ritva.nasi-huovinen@op.fi

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään 2.2.2020 mennessä op-careers.fi -sivuston kautta ja kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Haemme kesätyöntekijöitä touko-syyskuulle,  ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan sekä missä konttoreissamme olet kiinnostunut työskentelemään ja onko sinulla auto käytössäsi.

Olemme yhteydessä jatkoon valittuihin hakijoihin helmi-maaliskuun aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin päättymisestä viimeistään maalis-huhtikuun aikana.

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valituilta kesätyöntekijöiltä luottotiedot sekä mahdolliset suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot.


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.