(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
Osuuskauppa PeeÄssä

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Kesäksi PeeÄssälle?

 

Tarjoamme mahdollisuuden näyttää kykysi sekä kasvaa ja kehittyä palvelualan ammattilaiseksi yhdessä Suomen innostavimmista työpaikoista.

 

Oletko hymyilevä ja asiakaspalveluhenkinen tiimipelaaja, joka viihtyy vilkkaassa ja vaihtelevassa työskentely-ympäristössä? Tartut työhön oma-aloitteisesti positiivisella asenteella ja saat hymyn tarttumaan niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin. Olet joustava ja sinulla on mahdollisuus ja halu tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Olethan jo ennen kesää täyttänyt 16 vuotta.

 

Palkkaamme myyjiä, kokkeja, tarjoilijoita, ravintolatyöntekijöitä, liikennemyymälätyöntekijöitä, hotellin vastaanottovirkailijoita, kosmetologeja ja kampaajia. 

Aikaisemmasta työkokemuksesta on hyötyä, mutta sitä ei välttämättä tarvita, asenne ratkaisee! Perehdytämme jokaisen työntekijämme kattavasti. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä monipuolisia työtehtäviä yhdessä mahtavan työporukan kanssa. Saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa PeeÄssän laajoista henkilöstöeduista.

Hae pian, sillä haastattelut ja valinnat aloitetaan joustavasti jo hakuaikana. Valinnat pyritään tekemään jo maaliskuun loppuun mennessä. Hakuaika päättyy 29.2.2020.