(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2019
Go On Oulu etsii asiakkailleen Oulun talousalueelle

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ.

Työllistämme joka kesä ison joukon reippaita kesätyöntekijöitä monille eri aloille. Tänä vuonna haemme etenkin teollisuuden-, ravintola- ja kaupanalan osaajia, elintarviketyöntekijöitä sekä monenlaisia asiakaspalvelijoita.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta, ainoastaan ahkera ja iloinen asenne työntekoon riittää. Oma-aloitteisuus ja hyvä työmoraali ovat ominaisuuksia, jotka kuvaavat sinua työntekijänä. Kesätyöt ovat monelle oiva paikka saada jalka oven väliin, kun hakija on vielä uransa alussa. Liity siis mukaan meidän mahtavaan Go On Oulun tiimiin, niin taomme sinusta rautaisen ammattilaisen!

Kerrothan hakemuksessasi, että miltä alalta ja alueelta etsit ensisijaisesti töitä, niin etsitään yhdessä sinulle sopiva kesätyöpaikka.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa: www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut saman tien. Lisätietoa avoinna olevista kesätyöpaikoista antaa Go On Oulun HR-päällikkö Marja Parkkari, puh. 0443308824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa suomalaista Go On Yhtiötä. Palveluihimme kuuluvat muun muassa henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi. Lisäksi voit seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa.