Kesätyöntekijä
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.3.2019

Kesätyöhakumme on avattu!

Kiinnostaisiko kesätyö Suomen tunnetuimmassa ja vierailluimmassa verkossa toimivassa suomalaisessa vähittäiskaupassa? Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä, kannustavan ilmapiirin ja loistavat työkaverit!

Kesätyö Verkkokauppa.comilla

Etsimme reippaita, innokkaita ja oma-aloitteisia tiimipelaajia sujuvoittamaan arkeamme kesäkaudelle. Kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä ja opinnoista ovat aina plussaa, mutta tärkeintä on positiivinen asenne, rohkea ote työhön ja yli 18-vuoden ikä.  Kesätöissä Verkkokauppa.comilla pääset oppimaan paljon uutta ja saat arvokasta työkokemusta tulevaisuuttasi varten.

Me olemme

nuorekas ja ketterä organisaatio ja meitä Verkkokauppa.comilaisia on lähes 700 ammattitaitoista työntekijää eri tehtävissä asiakaspalvelun ammattilaisista eri tuotealueiden ja järjestelmien asiantuntijoihin. Olemme Suomen tunnetuin ja vieraillun verkkokauppa, jolla on myynnissä yli 65 000 tuotetta aina tietotekniikasta viihde-elektroniikkaan ja lelu-, peli-, urheilu-, lemmikki- ja lastenhoitotuotteista asennuspalveluihin. Verkkokaupan lisäksi yrityksellä on neljä jättimyymälää, jotka sijaitsevat Helsingissä, Pirkkalassa, Raisiossa ja Oulussa. Pääkonttorimme ja Helsingin myymälämme sijaitsee Jätkäsaaressa.

Hae meille kesätöihin!

Kesätyöhakumme on käynnissä 22.3-21.4.2019.

Pääset tutustumaan tarkemmin kesätyöpaikkatarjontaamme sivuiltamme.
Kannattaa toimia ripeästi, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävät ovat sekä osa-aikaisia, että kokoaikaisia, riippuen tehtäväsisällöistä.

 

Tietosuojaseloste

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1251034
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki, Oulu, Pirkkala
  • Lisätietoja antaa: tyopaikat@verkkokauppa.com