(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Sote-alan opiskelija tai alalle valmistunut, tule meille lapsi- ja perhepalveluihin

KESÄTÖIHIN

Tule joukkoomme mahdollistamaan palveluitamme käyttäville lapsille ja nuorille mahdollisimman hyvää elämää. Meillä asuu lapsia ja nuoria pienryhmämuotoisesti, sijaishuollossa Kasvunkodeissa sekä kuntouttavassa lyhyt- ja  pitkäaikaishoidossa. Meillä on sekä sosiaalialan että terveydenhuollon alan palvelua. Ohjaus- ja hoitotehtävässä vaikutat työlläsi lasten ja nuorten arkeen eri tapahtumineen ja kohokohtineen, ja olet samalla tärkeä myös heidän perheilleen ja lähipiirilleen. Tarjoamme kesätyötä eri puolilla pääkaupunkiseutua. Katso toimipisteemme kotisivuiltamme www.rinnekoti.fi

Hae meille, jos
- olet suorittanut sote-alan tutkinnosta 2/3 suoritettu (lähihoitajaopinnoista väh. 120 osp tai sote-alan amk-opinnoista väh. 140 op) TAI sinulla on jo sote-alan tutkinto (+Valvira-rekisteröinti)
- haluat tehdä työtä erityistarpeisten/kehitysvammaisten lasten ja nuorten parissa tai olet opinnoissasi erikoistunut lasten ja nuorten hoitotyöhön
- sinulla on tarvittaessa valmius kolmivuorotyöhön.

Hienoa, jos sinulla on kokemusta erityistarpeisten lasten parista tai kehitysvamma-alalta ja koet, että pystyt kohtaamaan toisinaan haastaviakin vuorovaikutustilanteita. Meillä saat tehdä merkityksellistä ja monipuolista työtä, jonka vaikutukset ulottuvat paitsi tähän päivään myös pitkälle lasten ja nuorten tulevaisuuteen.

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Rinnekoti on savuton työpaikka. Kauttamme on mahdollista vuokrata myös asunto.

Katso myös videomme https://youtu.be/xAKvO24xTEU. Tervetuloa ammattitaitoiseen joukkoomme!

Hae pian, sillä teemme valintoja jo hakuaikana.