(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Sote-alan opiskelija tai alalle valmistunut, tule meille

KESÄTÖIHIN
asumisen tai tilapäishoidon ja kuntoutuksen yksiköihin

Tule joukkoomme tukemaan asiakkaidemme elämää omassa kodissaan tai toteuttamaan turvallinen jakso tilapäishoidon tai kuntoutuksen yksiköissämme. Ohjaustehtävässä tuet asiakkaitamme arjen toiminnoissa ja askareissa niin, että he voivat elää aktiivista ja omannäköistään elämää. Tarjoamme kesätyötä eri puolilla pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata. Katso toimipisteemme kotisivuiltamme www.rinnekoti.fi

Hae meille, jos sinulla on
- sote-alan tutkinnosta 2/3 suoritettu (lähihoitajaopinnoista väh. 120 osp tai amk-tasoisista opinnoista väh. 140 ov) TAI sote-alan tutkinto (+Valvira-rekisteröinti)
- kiinnostusta kehitysvammaisten parissa tehtävää työtä kohtaan
- valmius kolmivuorotyöhön.

Hienoa, jos sinulla on jo kokemusta kehitysvamma-alalta tai muiden erityisryhmien parista ja koet, että pystyt kohtaamaan haastaviakin vuorovaikutustilanteita. Meillä saat tehdä merkityksellistä työtä ja kerryttää kokemustasi kehitysvamma-alalta.

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Jos olet opiskelija, kerro hakemuksessasi suorittamiesi opintopisteiden määrä. Rinnekoti on savuton työpaikka. Tarvittaessa kauttamme järjestyy myös asunto.

Hae pian, sillä teemme valintoja jo hakuaikana.