(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
OP Kerimäki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

OP:n kesätyöhaku on jälleen auki – hae mukaan jo tänään!

Haemme tulevalle kesälle Kerimäen OP:lle yhtä kesätyöntekijää ilahduttamaan niin asiakkaidemme kuin henkilöstömmekin kesää Savonlinnan Kerimäen konttoriimme.

Kesätyöntekijä, OP Kerimäki                           

Tulet olemaan tärkeä osa työyhteisöämme ja työskentelemään meille tärkeimmän ja arvokkaimman asian äärellä, eli asiakkaidemme parissa monipuolisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä info- ja kassapalveluissamme. Neuvot asiakkaitamme palveluidemme käytössä, tarjoat heidän tarpeisiinsa sopivia pankkipalveluita sekä opastat osaamisesi mukaan myös haastavammissa tilanteissa. Kohtaat asiakkaamme ammattimaisesti niin kasvokkain, verkon kautta kuin puhelimitsekin.

Menestyksen avaimet

Sovit joukkoomme, mikäli olet rohkea, innostunut ja oma-aloitteinen henkilö, jolta löytyy hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Olet aidosti kiinnostunut finanssialasta sekä haluat oppia ja kehittää itseäsi jatkuvasti lisää, minkä me mahdollistamme sinulle perehdytyksen sekä tuen avulla. Parhaassa tapauksessa olet ehtinyt jo kartuttaa työkokemustasi asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä.

Haemme siis positiivista ja tavoitteellista tulevaisuuden finanssialan ammattilaista, jolla on innostunut asenne finanssialaa kohtaan ja halu tarjota loistavaa asiakaspalvelua.

Monta hyvää syytä hakea!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään pankkityötä aidoimmillaan vaihtelevissa ja monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä sekä tilaisuuden kartuttaa arvokasta finanssialan työkokemusta. Kollegaksi saat alan ammattilaisia jotka tukevat, antavat palautetta ja sparraavat sinua arjessa. Pääset samalla verkostoitumaan ja luomaan kontakteja tulevaa uraasi ajatellen, parhaimmassa tapauksessa me saamme sinusta pidempiaikaisen työkaverin!

Käy tutustumassa myös kesäkampanjasivustoomme osoitteessa https://op-careers.fi/content/kesa/?locale=fi_FI, josta löydät lisätietoja OP:n tarjoamista kesätyömahdollisuuksista ja pääset tutustumaan tarkemmin tehtäviin uratarinoiden sekä videoiden muodossa.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä meillä työskentelyyn tai tehtävään liittyen, toimitusjohtaja Jarmo Kaivonurmi vastaa niihin mielellään puh. 044 564 1418 (23.1.2019 ja 30.1.2019 klo 15-16) tai sähköpostitse jarmo.kaivonurmi@op.fi.

Jos puolestamme vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävään 3.2.2019 mennessä oheisen haku-painikkeen kautta ja kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Haemme kesätyöntekijää touko-elokuulle, ilmoitathan hakemuksessasi sinulle soveltuvan työskentelyajankohdan ja onko sinulla auto käytössäsi.

Olemme yhteydessä jatkoon valittuihin hakijoihin helmi-maaliskuun aikana ja ilmoitamme kaikille hakijoille prosessin päättymisestä viimeistään maalis-huhtikuun aikana.

Tarkastamme alan normaalin käytännön mukaisesti valitulta kesätyöntekijältä luottotiedot sekä suositukset, joten liitäthän mielellään jo hakemukseesi suosittelijan yhteystiedot.