(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
Satakunnan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Satakunnan Osuuskauppaan haetaan kesätyöntekijöitä

Uskotko sopivasi luonteeltasi parhaiten työpaikkaan, jossa työpäivät koostuvat erilaisista ihmiskohtaamisista ja työ sijoittuu tapahtumarikkaaseen ympäristöön vailla tylsiä hetkiä? Satakunnan Osuuskaupassa on tarjolla kesätöitä, jotka opettavat ripeää reaktiokykyä ja vetovoimaisia asiakaspalvelutaitoja. Samalla sinusta kouliutuu itsevarma ja työelämässä arvostettu tekijä, joka hallitsee erilaiset tilanteet ja oma-aloitteisen työtavan.

Jos työ asiakaspalvelutehtävien parissa kuulostaa sinun jutultasi, hae meille kesätöihin su 17.2. mennessä!

Työ myymälässä tai ravintolassa on vuorotyötä. Perehdytämme sinut kaikkiin tehtäviin ja opastamme sinua onnistumisiin pitkin matkaa. Kehityt kanssamme asiakaspalvelun huippuosaajaksi!

Tarjoamme Sinulle:

- vaihtelevan työn asiakaspalvelussa
- tekemisen meiningin mukavassa työyhteisössä
- käytännönläheisen ja ammattitaitoisen perehdytyksen tehtävään
- Satakunnan Osuuskaupan hyvät työsuhde-edut.

Odotamme Sinulta:

- erinomaista palveluasennetta
- aktiivisuutta
- rohkeutta ja iloista ilmettä
- vastuullisen joukkuepelaajan taitoja.

Satakunnan Osuuskauppa on satakuntalaisten ihmisten omistama satakuntalainen yritys. Olemme palvelualojen suurin työllistäjä Satakunnassa. Toimialamme ovat market- ja tavaratalokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, sekä auto- ja autotarvikekauppa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään, jonka tehtävänä on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Kunnia-asiamme on tarjota hyviä työpaikkoja niin kokeneille osaajille kuin työuransa alussa oleville nuorille.

Täytä hakemus huolellisesti su 17.2.2019 mennessä. Lähetämme mahdolliset kutsut haastatteluihin sähköpostitse.