(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt kesätyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Operaatiot-yksikön Petos ja väärinkäyttö -tiimiin Helsinkiin 3.9.2018 asti.

Tehtävässä
- hoidat korttimonitorointia.
- käsittelet korttireklamaatioita.
- kontaktoit asiakkaita puhelimitse ja kirjallisesti.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, kokemusta laadukkaasti hoidetusta asiakaspalvelutyöstä, numerotarkkuutta ja huolellisuutta. Toivomme ruotsin ja englannin kielen sujuvaa hallintaa. Hakijalta edellytämme valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme
- haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän.
- innostavan ja dynaamisen työyhteisön.
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/ Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Outi Jokinen 19.4.2018 klo 14-15.30 puh. 050 911 3195. Ei yhteydenottoja muina aikoina.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 25.4.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset.

Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 600:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK-yhtymä (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.