(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018
Haemme aurinkoiseen joukkoomme kesätyöntekijöitä siivoustehtäviin vaihteleviin asiakaskohteisiimme.

Kesätyöt siivouspalveluilla sisältävät muun muassa toimistojen,myymälöiden erilaisia siivoustehtäviä, pölynpyyhinnästä ikkunanpesuun. Työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltaan, arkipäivistä viikonloppuun. Työvuorot määräytyvät asiakaskohteiden tarpeiden mukaan .

Olet etsimämme kesätyöntekijä , mikäli et kaihda nopeatempoista ja fyysistä työtä. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on plussaa, mutta positiivinen asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ratkaisevat. Osa asiakaskohteistamme edellyttää suomenkielen taitoa, täysikäisyyttä ja nuhteetonta taustaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä kesätyöpaikoista tai kenties meistä työnantajana? Voit lukea meistä lisää www.sol.fi nettisivuilta

Ilmoitathan hakemuksessasi mille aikavälille etsit kesätyötä(kuukaudet) ja mahdolliset työaikarajoitteet.

Ilmoitamme mahdollisesta jatkosta sähköpostitse tai soittamalla.

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ,jonka tarkoituksena on edistää nuorten mahdollisuuksia hankkia työkokemusta ja oppia työelämän pelisääntöjä.

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyöpaikan ja tärkeän roolin kehittyvässä ja kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työllistyä meille vakituisesti kesäkauden jälkeen.