Kesätyöntekijä
ManpowerGroup Solutions Contact Center Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Loimaalla ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Kiinnostaako ponnahduslauta kesätöiden kautta työelämään?

Kelpaisiko tienata kesän ajan ja säilöä hilloa talven varalle?

Siistissä sisäduunissa ei haittaa jos (ja kun) sataa vettä koko kesän!

Etsimme nyt kesätyöntekijöitä asiakaspalveluun Turun Contact Centeriimme!

Työtehtäviisi kuuluu tutun teleoperaattorin kuluttaja-asiakaspuheluihin vastaaminen. Työssäsi ratkot asiakkaiden ongelmatilanteita asiantuntevalla otteella ja teet samalla sujuvasti lisämyyntiä.

Meille tärkeintä on rohkea asenne ja oppimisen halu! Koulutustaustaasi tai työhistoriaasi enemmän katsomme kiinnostustasi asiakaspalveluun ja myyntiin.

Pystyt positiivisella asenteella ratkaisemaan asiakkaiden ongelmatilanteita, etkä epäröi tarttua lisämyyntitilaisuuksiin. Olet sujuvasanainen ja ulospäinsuuntautunut, ja tulet hyvin juttuun monenlaisten ihmisten kanssa. Uskot omaan tekemiseesi ja osaat siksi vakuuttaa myös asiakkaan.

Meiltä saat siistin sisätyön kesäksi, upeat työkaverit ja osaavat esimiehet, jalan monenkin oven väliin ja tietysti TES:iin perustuvan tuntipalkan. Luonnollisesti työhyvinvointiin ja rentoon fiilikseen panostetaan myös kesällä!

Työajat sijoittuvat arkisin klo 7:45-20 ja lauantaisin 8:45-16:45 –välille. Työt alkavat toukokuun puolessa välissä palkallisella koulutusjaksolla ja työsopimukset tehdään elokuun loppuun asti.

Lisää informaatiota voit kysyä rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810, mutta pirautathan klo 12-14 välillä arkisin. Hae iloiseen porukkaamme viimeistään 25.2.2018 osoitteessa www.manpower.fi

ManpowerGroup Contact Center on mukana Vastuullinen kesäduuni 2018  –kampanjassa!

Käy katsomassa Turun toimiston meininkiä Facebookissa

https://www.facebook.com/contactcenterturku/

Kesän meininkiä voi seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #hillootalveksi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1098188
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku