(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä yritysverkkopalveluiden tuotekehitykseen
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten? 

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesäduuniin kehittämään verkottamispalveluita Teknologiayksikköön Helsinkiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.-31.8.2021 Helsinkiin.

Työskentelet Telian yritysverkkopalveluista vastaavassa tiimissämme, jossa toimimme tuotehallinnan ja tuotekehityksen parissa. Tulet osallistumaan erilaisiin tuotekehityshankkeisiin sekä migraatiotehtäviin. Työ sisältää muun muassa verkkolaitteiden sekä erilaisten verkonhallintaan ja valvontaan käytettävien ohjelmistojen määrittelyjä, testaamista sekä dokumentointia. Samalla opit verkkoteknologioista ja miten Telialla toimitaan tuotekehityksen parissa.

 

Kesätyöpäiväsi saattaisi näyttää tältä

Töitä tehdään liukuvasti arkisin klo 7-17 välillä. Päivän aikana saatat tehdä vaihtelevasti erilaisia tuotehallintaan, -kehitykseen tai tuotteiden elinkaareen liittyviä tehtäviä. Näitä voisi olla esimerkiksi päätelaitteiden ohjelmistopäivitykset tai suorituskykytestaus, IT-järjestelmätestaus tai avustaminen kehityshankkeiden edistämisessä.

 

Mitä tarjoamme

Kesän aikana pääset työskentelemään itsenäisesti ja vastuullisesti. Tukenasi toimii laaja joukko alan huippuosaajia niin tiimin sisällä kuin sidosryhmissäkin. Tulet kartuttamaan kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten, mihin suuntaan urasi tulee kehittymäänkään. Tehtäväsi saattaa jatkua kesän jälkeenkin ja jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat löytää itsellesi opinnäytetyöaiheenkin.

 

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • Uteliaisuutta työskennellä verkkoteknologioiden parissa
  • Janoa oppia uutta ja loistaa paikoin hektisessäkin arjessa
  • Huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja rohkeutta pyytää apua tarvittaessa
  • Sujuvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
  • Tietoverkko-osaamista: IP, Ethernet ja L2VPN
  • Perustaidot eri käyttöjärjestelmistä sekä toimistosovelluksista: Windows, Linux, MS Office
  • Teknilliseen tutkintoon tähtäävät olevat opinnot (Yliopisto tai AMK)
  • Kiinnostusta toimialaamme ja asiakkaitamme kohtaan

 

Esimiehesi

Esimiehenäsi toimii Minna Vyyryläinen, osastopäällikkö, jonka vastuulla on eri Telia maiden teknisten tuotepäälliköiden tiimi, joka vastaa yritysverkkopalveluista koko Telian alueella. Tehtävissäsi sinua tulee ohjaamaan Joni Taipale, tekninen tuotepäällikkö, joka vastaa pääasiassa Telian L2VPN tuotealueesta.

 

Kiinnostuitko? Lähetä itsesi näköinen CV ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2021 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Tarkempia yksityiskohtia tehtävästä voi tiedustella Jonilta sähköpostitse (etunimi.sukunimi@teliacompany.com) tai puhelimitse 040-3023499 joko 4.2. klo 13-16 tai 8.2. klo 13-16.

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!