(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä yritysten tietoliikenneverkkojen asiantuntijatiimiin
Telia Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Houkuttaako rento, ammatillinen meininki? Tahdotko samalla kartuttaa tärkeitä taitoja tulevaa työuraasi varten?

Opi, kehity, naura ja luo tulevaisuutta kanssamme. Tule siis meille kesätöihin yritysten tietoliikenneverkkojen asiantuntijatiimiin ja vietä elämäsi kesä Telialla!

Kesätyöpaikka meillä tarkoittaa monelle räjähtävää lähtölaukausta koko uralle, sillä yli kolmasosa kesätyöntekijöistämme jatkaa työskentelyä meillä kesän jälkeenkin. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja varmista paikkasi ajoissa!

Tarjoamme kokoaikaista (38 h/vko) kesätyötä ajalle 1.5.–31.8.2018 Jyväskylään

Työskentelet yksikössä, joka vastaa yritysasiakkaiden tietoliikenneverkkoihin liittyvien vikatilanteiden 2-tason analysoinnista ja korjaustoimenpiteiden suorittamisesta. Teet korjaavia toimenpiteitä etänä ja koordinoit vikatilanteita tarvittaessa myös yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa (mm. kenttähuollon asentajat ja yhteistyöoperaattorit). Halukkuutesi mukaan työpäivääsi voi kuulua myös ennakoivan ongelmanhallinnan tehtäviä, missä tavoitteena on pyrkiä analysoimaan verkosta saatavia herätteitä ja tekemään korjaavia toimenpiteitä jo ennen kuin ne aiheuttavat asiakkaille palvelun alenemaa. Työaika joustaa toimistoaikojen puitteissa.

Mitä tarjoamme
Tutustut ja opit miten yhteydet rakentuvat tietoliikenneverkossa asiakaspäätelaitteelta aina runkoverkkoon asti. Tutuksi tulevat esimerkiksi liityntätekniikat kuten xDSL, Ethernet ja 3G/4G, sekä liikennöintiprotokollat kuten TCP/IP ja MPLS/VPN. Näet, miten ITIL-viitekehyksen mukaiset prosessit toimivat ylläpidon perustana.

Lupaamme, että kartutat kesätöissä arvokasta osaamista tulevaa varten. Mihin suuntaan urasi kehittyykään, on kesän aikana saamistasi ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaidoista hyötyä ihan jokaisessa tulevassa työtehtävässäsi. Jos olet opintojesi loppuvaiheessa, saatat kesän aikana löytää itsellesi opinnäytetyöaiheen.

Toivomme kesätyöntekijöiltämme

  • Halukkuutta oppia uuttaja kykyä omaksua uusia asioita nopeasti
  • sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä suomeksi että englanniksi
  • joustavaa ja aktiivista tiimityöskentelyotetta
  • uteliaisuutta työskennellä uusimpien teknologioiden ja palveluiden parissa
  • asiakaskeskeistä asennetta - kykyä omaksua laajoja kokonaisuuksia
  • TCP/IP-protokollaperheen ja tietoliikenteen perusteiden tuntemista.

Kiinnostuitko? Lähetä raikas CV:si ja työtehtävään kohdistettu hakemuskirjeesi rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2018 mennessä. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Haluatko tietää lisää? Kysy mieltäsi askarruttavia asioita Facebookissa Telian kesäduunit -ryhmässä. Kerromme ryhmässä hakuvinkkejä ja päivitämme tietoja hakujen etenemisaikataulusta. Voit myös soittaa Jarnille ja kysyä lisää tehtävästä: Jarni Sajaniemi, +358 40 777 5671, ma-pe klo 12-14

 #teliakesä #VKD18