Kesätyöntekijä yritysrahoituksen back officeen
Varma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022


Kesätyö Varmassa - hyvä työelämäkokemus odottaa sinua!

Haemme kesätyöntekijää sijoitustoiminnon yritysrahoituksen back officeen. Yritysrahoituksen back office -tiimi vastaa Varman yritysasiakkaiden lainojen hoidosta sekä asiakaspalvelusta liittyen lainan nostoon, kannan hoitoon ja vakuuksiin.

Kesätyössä pääset mm. hoitamaan sijoituslainaprosessia asiakirjojen laadinnasta aina lainojen elinkaaren hallinnointiin. Tehtävässä korostuu luottojen korkoilmoitukset ja niiden hallinnointi sijoitusjärjestelmässä sekä vastapuolien kanssa. Raportointi on myös osana kuukausittaisia tehtäviä. Lisäksi toimenkuvaan sisältyy erityisesti syndikoitujen luottojen hallinnointi ulkomaisten vastapuolien kanssa. Tässä korostuu syndikoitujen luottojen tuntemus ja sopimusosaaminen. Tehtävä edellyttää siksi erinomaista englannin kielen taitoa ja lisäksi hyvää järjestelmäosaamista.

Kaikissa sijoitustoiminnon tehtävissä odotetaan hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja perustietoa sijoitusinstrumenteista. Tehtävät sopivat hyvin esimerkiksi kaupallisen alan korkeakouluopiskelijoille.

Tule kokemaan #varmailo

Meillä Varmassa on mutkaton ilmapiiri ja työtehtäviä, joissa pääset kasvattamaan osaamistasi ja edistämään yhteiskunnallisesti tärkeää tehtävää; suomalaisten eläketurvasta huolehtimista. Otamme sinut lämpimästi mukaan joukkoomme. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja pääset varmalaisten kannustamana oppimaan uutta niin työstä kuin työkavereistakin.

Teemme töitä ilolla ja intohimolla

Meillä pääset myös kokemaan, miten joustava työ sujuu käytännössä. Yhdistämme sujuvasti lähi- ja etätyötä koronatilanne huomioiden. Salmisaaressa käytössäsi ovat viihtyisät ja esteettömät työtilat sekä huippuhyvä lounasravintola, merimaisemaa unohtamatta. Yhteisöllisyys on meille arkea myös virtuaalisesti; pidämme kamerat päällä, peukutamme kaverin kommenttia ja virittelemme kahvihetkiä työn lomassa. Tämä kuvaa varmalaisten tapaa suhtautua työkulttuuriin. Seuraamme ajan ilmiöitä ja kehitämme rohkeasti työn tekemisen tapoja – ilolla ja intohimolla.

Meillä voit olla oma itsesi

Varmassa edistämme monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista. Kesätyöt ovat meille yksi konkreettinen tapa rakentaa työelämään johtavia polkuja myös vammaisille tai vastaavan erityispiirteen omaaville sekä oman alansa ensimmäistä työpaikkaa hakeville. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka suojelijana Varman HR:stä ja viestinnästä vastaava Katri Viippola tänä vuonna toimii. Varma on ollut mukana kampanjassa pitkään ja saavuttanut menestystä, kun kesätyötekijät ovat päässet valitsemaan vastuullisinta työpaikkaa.

Hakeminen ja lisätietoja 

Tule meille rakentamaan omannäköisesi ja erinomainen työelämäkokemus – hae kesätöihin viimeistään 31.1. mennessä. Kerro, mitä osaat ja mikä tekee sinusta juuri sellaisen kesätyöntekijän, joka tuo puhtia tekemiseen ja työyhteisöömme.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitys).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549116
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki