Kesätyöntekijä yritysmyyntiin
Varma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

Kesätyö Varmassa - hyvä työelämäkokemus odottaa sinua!

Haemme kesätyöntekijöitä pienyritysasiakkuudet, asiakapalvelu ja markkinointi -osastolle yritysmyyjiksi.

Varman asiakkuuksien Pienyritysasiakkuudet, asiakaspalvelu ja markkinointi -osastolla palvelemme Varman yritys- ja yrittäjäasiakkaita kaikissa segmenteissä. Osastollamme vastaamme työeläkevakuuttamiseen hoidosta, markkinoinnista sekä myynnistä. Lisäksi teemme tiiviisti yhteistyötä Varman sisäisten ja ulkoisten yhteistyötahojen kanssa.

Tässä tehtävässä työskentelet osana energistä yritysmyyntitiimiä. Pääset sukeltamaan eläkevakuuttamisen mielenkiintoiseen maailmaan ja auttamaa yritysasiakkaita lakisääteisten eläkevakuutuksien (YEL ja Tyel) kanssa.

Yritysmyyjänä pääasiallinen työvälineesi on puhelin. On siis hyvä, jos sinulle on jo ehtinyt kertyä kokemusta puhelimitse työskentelystä. Toivomme sinulla olevan aitoa kiinnostusta myyntityöhön, uteliaisuutta yritysten liiketoimintaa kohtaan, aktiivista ja oma-aloitteista otetta työn tekemiseen ja halua oppia uutta. Työssä tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksesi. Sopiva koulutustausta tehtäviin on kaupallinen, esim. tradenomin tai kauppatieteen maisterin tutkinto. Tehtävässä menestymiseen tarvitaan ennen kaikkea positiivista työotetta, reipasta ja ennakkoluulotonta asennetta sekä halua oppia!

Tule kokemaan #varmailo

Meillä Varmassa on mutkaton ilmapiiri ja työtehtäviä, joissa pääset kasvattamaan osaamistasi ja edistämään yhteiskunnallisesti tärkeää tehtävää; suomalaisten eläketurvasta huolehtimista. Otamme sinut lämpimästi mukaan joukkoomme. Saat tehtäviisi hyvän perehdytyksen ja pääset varmalaisten kannustamana oppimaan uutta niin työstä kuin työkavereistakin.

Teemme töitä ilolla ja intohimolla

Meillä pääset myös kokemaan, miten joustava työ sujuu käytännössä. Yhdistämme sujuvasti lähi- ja etätyötä koronatilanne huomioiden. Salmisaaressa käytössäsi ovat viihtyisät ja esteettömät työtilat sekä huippuhyvä lounasravintola, merimaisemaa unohtamatta. Yhteisöllisyys on meille arkea myös virtuaalisesti; pidämme kamerat päällä, peukutamme kaverin kommenttia ja virittelemme kahvihetkiä työn lomassa. Tämä kuvaa varmalaisten tapaa suhtautua työkulttuuriin. Seuraamme ajan ilmiöitä ja kehitämme rohkeasti työn tekemisen tapoja – ilolla ja intohimolla.

Meillä voit olla oma itsesi

Varmassa edistämme monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista. Kesätyöt ovat meille yksi konkreettinen tapa rakentaa työelämään johtavia polkuja myös vammaisille tai vastaavan erityispiirteen omaaville sekä oman alansa ensimmäistä työpaikkaa hakeville. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, jonka suojelijana Varman HR:stä ja viestinnästä vastaava Katri Viippola tänä vuonna toimii. Varma on ollut mukana kampanjassa pitkään ja saavuttanut menestystä, kun kesätyötekijät ovat päässet valitsemaan vastuullisinta työpaikkaa.

Hakeminen ja lisätietoja 

Tule meille rakentamaan omannäköisesi ja erinomainen työelämäkokemus – hae kesätöihin viimeistään 31.1. mennessä. Kerro, mitä osaat ja mikä tekee sinusta juuri sellaisen kesätyöntekijän, joka tuo puhtia tekemiseen ja työyhteisöömme.

Tehtävään valitulta työntekijältä edellytetään luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä Suojelupoliisin henkilöturvallisuusselvitys).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549105
  • Tehtäväalue: Vakuutusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki