(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä ympäristönhuolto- ja toimitilapalvelutehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÄÄ Järvenpäähän ympäristönhuolto- ja toimitilapalvelutehtäviin 25.6.- 27.7. väliselle ajalle. 

Huolehdimme kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaamme päivittäistä hyvinvointia. Työtehtävässä huolehdit monipuolisista tehtävistä ympäristönhuollon ja toimitilapalvelujen parissa. Työaika sijoittuu arkipäiville klo 7-15 välille. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen kesäloman sijaisuus. 

Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Siksi edellytämme kaikilta työntekijöiltämme iloista asiakaspalveluasennetta, sillä kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch". Toivomme, että sinulla on aikaisempaa työkokemusta alan tehtävistä, mutta tärkeintä on reipas asenne työntekoon sillä perehdytämme tehtävään. Tarvitset työssäsi myös suomen kielen taitoa, ajokorttia sekä hyvää fyysistä kuntoa. Trukkikortti katsotaan eduksi. 


Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 31.5.2018 osoitteessa www.iss.fi ja liity huippujengiin. 

ISS Palvelut on jo kahdeksatta kertaa mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni-kampanjassa. Lue lisää mm. hyvän kesätyön periaatteista www.kesaduuni.org.ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.