(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten monitorointi
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla jotain, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta.

Haemme kesätyöntekijää kehittämään ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten monitorointimenetelmiä.

Finnvera on vastuullinen rahoittaja. Ulkomaille suuntautuvien hankkeiden arvioinnissa tärkeässä roolissa on hankkeen sosiaalisten ja ympäristövaikutusten arviointi, jossa Finnvera seuraa kansainvälisiä standardeja ja ohjeita. Kotimaisia hankkeita arvioimme Suomen ja EU-lainsäädännön pohjalta.

Pääasiallinen roolisi on olla mukana kehittämässä ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten monitorointimenetelmiä. Avaintehtäväsi täsmentyvät osaamisesi ja kehittymistoiveittesi perusteella.

Odotamme, että

•    olet opinnoissasi suuntautunut ympäristöasioihin tekniikan tai juridiikan näkökulmasta
•    sinulla on rohkeus esittää kysymyksiä ja esittää ratkaisuehdotuksia
•    sinulla on  hyvä englannin kielen taito ja käytät sujuvasti Exceliä. 

Tarjoamme sinulle

Kesätyö yhteiskunnallisesti vaikuttavassa yrityksessämme tarjoaa sinulle mahdollisuuden perehtyä rahoitushankkeiden ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten arviointiin ja raportointiin jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä osana kokenutta yhdeksän henkilön tiimiä. Sinulla on kannustava ja ammattimainen työyhteisö, jossa on korkea henkilöstötyytyväisyys  ja mukava yhdessä tekemisen meininki. Saat hyvän perehdytyksen ja työkaverien tuen. Viihtyisä työympäristömme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Lue tästä mitä tiimimme ympäristöasiantuntija Lauri Etelämäki ja ihmisoikeusasiantuntija Timo Hankala kertovat työstään.

Odotamme hakemustasi verkkosivuiltamme viimeistään 17.2.2020.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme finanssialalle tyypillisesti luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Tutustumme hakemuksiin viipymättä hakuajan päätyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun valitsemiimme hakijoihin viimeistään maaliskuun alussa ja ilmoitamme kaikille sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille hakijoille rekrytoinnin päättymisestä maaliskuun aikana.