(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, Vuoromestari Haminaan
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme parhaillaan vuoromestaria Haminan terminaalille kesän ajaksi!

Työtehtäväsi kesän aikana:

  • Päivittäisten töiden valvonta
  • Laivan lastaus- ja purkuoperaatiot
  • Terminaalin huolto- ja kunnossapitotöiden suunnittelu ja valvonta
  • Raportointi ja kirjanpidolliset tehtävät

Tehtävien kautta saat kokemusta laivojen ja junien lastioperaatioiden suunnittelusta ja toteutuksesta sekä pääset mukaan vilkkaan öljysataman toimintaan. Teet tiivistä yhteistyötä sekä operaattoreiden että ulkoisten kumppaneiden kanssa varmistaen turvallisen ja tehokkaan operoinnin terminaalilla.

Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata hieman tehtävään valittavan osaajan mukaan.

Menestyksen avaimet kesätyöhön

Halu oppia ja jakaa uusia ideoita ovat kesän menestyksen kulmakiviä. Arvostamme myös ihmisiä, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat osa ammattitaitoa.

Lisäksi näemme, että paras yhdistelmä opintoja, työkokemusta ja taitoja tässä tehtävässä on:

  • Aiempi kokemus polttonesteiden ja kemikaalien käsittelystä ja varastoinnista
  • AMK-tason koulutus, soveltuvan tekniikan tai logistiikan alalta
  • Turvallisuusasenne ja valmius tarttua uusiin tehtäviin on oltava kohdallaan!

#SummerWithNeste

Meille on tärkeää, että kesätyö tukee opintojasi ja on arvokas tulevaisuuden urasi kannalta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle kattavan perehdytyksen kesän alussa.


Järjestämme kesän aikana tapahtumia yhteistyön, verkostoitumisen ja Nesteen toiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen parantamiseksi. Kokonaisuudessaan työmme yhdistää vastuullisuuden, yhteistyön ja halun kehittää ja uudistaa. Työskentely turvallisesti on meille kaikille tärkeää.

Kesätyön palkka määräytyy tehtävän vaativuuden, työn edellyttämien taitojen ja kokemuksen, sekä tehtävään valittavan osaajan opintokurssien sekä aiemman työkokemuksen mukaan.


Kesätyö ajoittuu 1.5. - 31.8.2020.


Tule ja tee mielekästä työtä yhteisössä, jonka suunta on eteenpäin!

Kesätyön rekrytointiprosessi sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen video- tai puhelinhaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen face to face -haastattelu Haminan terminaalilla. Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com.

Hae tehtävää viimeistään 16.2.2020. Liitä mukaan saatekirje ja ansioluettelo.


Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Tehtävän vaatiessa valitusta henkilöstä voidaan tehdä tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.