(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä viileävarastoon
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Haluatko tehdä fyysistä työtä sekä viileässä että pakkasessa vaihtelevasti? Jos et pelkää aikaisia aamuherätyksiä, tämä paikka on sinua varten!

Etsimme Vantaan Viinikkalaan kesätyöntekijöitä elintarvikevarastoon. Työtä tehdään viileässä (+2C) sekä joskus myös pakkasessa (-25C) vaihtelevasti. Työ on fyysisesti rasittavaa, joten toivomme hakijoilta hyvää kuntoa. Lisäksi toivomme hakijoilta rautaisen kovaa asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ripeää työotetta. Tässä työssä pääset haastamaan itsesi ja oppimaan uutta mahtavassa työporukassa!

Työ on pääsääntöisesti pakattujen elintarvikkeiden lista- ja tarrakeräilyä, lemppaamista sekä vastaanottamista. Kerättävät tuotteet ovat noin 2-15 kg painoisia. Töitä tehdään sekä aamu- että iltavuorossa klo 04:00-22:00 välisenä aikana. Töitä on tarjolla 30-37,5h/vko sopimuksen mukaan ja sopimus solmitaan kesän loppuun saakka, mutta hyvin työssä pärjäävillä henkilöillä on mahdollista jatkaa töiden tekoa myös syksyllä joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena.

Palkkaus on Kaupan TES:n mukainen kokemusvuosista ja koulutuksesta riippuen 11,58-13,26€/h ja lisäksi maksamme viileälisän +7% sekä pakkaslisän +20% tuntipalkan päälle. Työt alkavat sovitusti viikkojen 18-20 aikana. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!