(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä, videotuotannot ja taitto
Suomen Punainen Risti, Veripalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

LIITY AUTTAMISEN KETJUUN! Tarjoamme työharjoittelu-/kesätyöpaikkaa video- ja taittotaitoiselle opiskelijalle Suomen Punaisen Ristin Veripalvelussa Helsingin Kivihaassa kesällä 2020.

Tehtäväsi

Veripalvelun viestintä- ja markkinointitiimissä pääset osallistumaan monipuolisesti markkinointiviestintään. Tehtäväsi painopiste on videoiden kuvaamisessa ja editoimisessa someen. Huolehdit myös mainosaineistojen tuotannosta ja -trafiikista printtiin, ja lisäksi pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan verenluovutuksen ja Kantasolurekisterin aineistoja. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus hyödyntää jo oppimiasi taitoja sekä oppia uutta, tukenasi mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Odotamme sinulta

Voit olla esimerkiksi audiovisuaalisen tai graafisen alan opiskelija. Sinulla on jo kokemusta videoiden ja graafisten aineistojen toteutuksesta. Adobe Premiere Pron ja Indesignin osaaminen on tehtävässä välttämätöntä, muiden Adoben ohjelmien osaamisen katsomme eduksesi. Arvostamme ideointikykyä ja visuaalista silmää. Työskentelytyyliltäsi olet omatoiminen, ja otteesi on järjestelmällinen ja huolellinen. Olet asiakaspalveluhenkinen ja teet sujuvasti töitä yhdessä muiden kanssa. Tärkeää on myös halusi kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle

Veripalvelussa jokainen työntekijä on hengenpelastaja! Meillä teet merkityksellistä työtä: olet osa ainutlaatuista auttamisen ketjuamme vapaaehtoisten luovuttajien sekä terveydenhuollon henkilökunnan kanssa. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja mukavan työyhteisön tuen koko harjoittelu- / kesätyöjaksosi ajalle. Lisäksi tarjoamme henkilöstöetuna edullisen lounaan sekä mahdollisuudet treenata omalla kuntosalillamme. Kehitämme Veripalvelua työpaikkana Great Place to Work® -toimintamallin mukaisesti: työyhteisön hyvinvointi on meille erityisen tärkeää ja haluamme olla henkilöstöllemme erinomainen työpaikka! Olemme myös mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Kesätyösivuiltamme löydät vielä lisää tietoa meistä työnantajana sekä muun muassa vinkkejä kesätyöhakuun. Tehtävän palkkaus on terveyspalvelualan TES:n vaativuusryhmä 1 mukainen. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Anne Lind, p. 029 300 1709, seuraavina aikoina:

  • 23.1. klo 8-16
  • 31.1. klo 8-16
  • 6.2. klo 8-16
  • 12.2. klo 8-16

Jätä hakemuksesi viimeistään 16.2.2020 tämän linkin kautta. Liitäthän hakemukseen myös työnäytteesi.