(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Vestia Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Vestia Oy on 16 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö Keski- ja Pohjois-Pohjanmaalla ja huolehdimme noin 100 000 asukkaan jätehuollosta. Yhtiön päätoimipaikka on nykyaikaisissa tiloissa Ylivieskassa. Yli 10 miljoonan euron liikevaihto syntyy 21 jätealan ammattilaisen voimin. Toimimme paremman ympäristön puolesta ja haluamme, että asuinympäristömme on puhdas ja monimuotoinen myös tulevaisuudessa.

Haemme Vestia Oy:n palvelukseen

KENTTÄTYÖNTEKIJÄ (kesätyöntekijä 15.5. – 31.8.2021)

Kenttätyöntekijän kesätyöntekijänä toimit sijaisena vakituisille kenttätiimiläisille. Tärkeä osa työtä on jätteiden vastaanotto ja käsittely, ekopistesiivoukset sekä asiakaspalvelu jätekeskuksen lajittelupihalla ja etävalvomossa.

Odotamme sinulta reipasta, oma-aloitteista ja palvelualtista asennetta sekä halua oppia uutta. Sinulla on myös joko kokemusta alalta tai olet opiskellut / suoritat parhaillaan alan AMK-opintoja. Tärkeintä tehtävässä on halu oppia uutta. Työssä vaaditaan ajokortti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.2.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Haastattelut pidetään Vestia Oy:n tiloissa.

Lisätietoja tehtävistä antaa HR-koordinaattori Jannika Erkkilä puhelin 040 689 1052 ja aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.