(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijä Venttiilityönjohtaja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Etsimme Porvoon jalostamon Omaisuuden Hallintaan

Kesäharjoittelijaa venttiilityönjohtajan tehtäviin.

Tehtävässä toimit venttiilikorjaamon kesämestarina ja vastaat huoltotöiden koordinoinnista asentajille ja palvelutoimittajille. Tehtäviisi kuuluvat työkohteiden turvallisuusjärjestelyt, varaosahallinta, esimiestyö ja huoltotöiden raportointi. Toimit kiinteässä yhteistyössä operointiosastojen ja muiden sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvia opintoja, itsenäistä ja luotettavaa työotetta sekä halua kehittää omaa ammattitaitoa. Lisäksi odotamme sinulta vähintään B-luokan ajokorttia. C-luokan ajokortti katsotaan eduksi. Kokemus venttiilitöistä ja esimiestyöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä kunnossapidon alalla.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Yhtiö järjestää ilmaisia työmatkabussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudun ja Porvoon sekä sen lähikuntien alueelta.

Hakuaika päättyy 16.2.2020

Liitä hakemukseesi ansioluettelo, opintorekisteriote ja saatekirje.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja paikkoja täytetään sopivien henkilöiden löytyessä. Pyrimme täyttämään kesätyöpaikat maaliskuun loppuun mennessä.

Hakemusten suuresta määrästä johtuen emme voi järjestää puhelinaikoja. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset käsitellään osoitteessa summerwithneste@neste.com